Αεροψεκασμοί και H.A.A.R.P

 

Αεροψεκασμοί και H.A.A.R.P, και ναι μεν την λέξη αεροψεκασμοί την έχουμε μάθει απέξω και ανακατωτά την λέξη  H.A.A.R.P όμως όχι. Πολλοί από εμας έχουμε ακούσει την έκφραση ” πάλι μαςς ψεκάζουν”… χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αποτελεσματικής ανντίδρασης. Δηλαδή υπάρχει αγνοια ελλιπής πληροφόρηση σε συνδυασμό με έλλειψη φαντασίας

Το μεγαλύτερο μυστικό ερευνητικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε το 70 γνωστό ως Phychotronics από τους Σοβιετικούς και ωσ H.A.A.R.P από τπους Αμερικανούς.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση πολέμησαν σε πολλά μέτωπα για να επιδείξουν τα ανώτερα τεχνικά και επιστημονικά τους επιτεύγματα. Tα πυρηνικά είναι γνωστά σε όλους. Άλλα είναι πολύ λιγότερο γνωστά. Ένα από αυτά τα μέτωπα μάχης με αντισυμβατική έρευνα – παραψυχολογία (ή ψυχοτρονική όπως την αποκαλούσαν οι Σοβιετικοί), έλεγχος του νου και απομακρυσμένη επιρροή και παρόμοια. Αλλά πολύ λιγότερα είναι γνωστά για τα σοβιετικά ισοδύναμα.

 

Σήμερα χάρη στη δουλειά του Serge Kernbach στο Ερευνητικό Κέντρο Προηγμένης Ρομποτικής και Περιβαλλοντικής Επιστήμης στη Στουτγάρδη έχει αποδειχθεί από μια σειρά αποχαρακτηρισμένα έγγραφα ότι οι  Σοβιετικοί κατέβαλαν προσπάθειες σε μιααντισυμβατική έρευνα μεταξύ 1917 και 2003 ύψους 1 δις δολάρια.

Με τα χρόνια, οι Σοβιετικοί επικεντρώθηκαν σε διάφορους τομείς, πολλοί από τους οποίους αντικατόπτριζαν τις προσπάθειες των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, το US Project MKULTRA, ήταν ένα 20ετές πρόγραμμα της CIA που μελέτησε τρόπους χειραγώγησης του μυαλού των ανθρώπων και αλλαγής της λειτουργίας του εγκεφάλου τους.

Αεροψεκασμοί και H.A.A.R.P Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA που αποδεικνύει την λειτουργία παράνομων οργανισμώνμε στόχο τον έλεγχο του πνεύματος
Αεροψεκασμοί και H.A.A.R.P

Οι Σοβιετικοί είχαν ένα παρόμοιο πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε πειράματα στην παραψυχολογία, τα οποία οι Σοβιετικοί ονόμασαν ψυχοτρονικά. Το έργο βασίστηκε σε μια μακροχρόνια ιδέα στη σοβιετική επιστήμη ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορούσε να λάβει και να μεταδώσει ένα συγκεκριμένο είδος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας και ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει και άλλα αντικείμενα.

Phychotronics V/S H.A.A.R.P

Το 1943, ο Τέσλα, ένας λαμπρός, αλλά πιθανώς ψυχικά άρρωστος επιστήμονας πέθανε στο ξενοδοχείο του. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι κατέσχεσαν αμέσως την έρευνα του επιστήμονα, για να εμποδίσουν τους κατασκόπους του Άξονα να πάρουν στα χέρια τους οποιεσδήποτε χρήσιμες επιστημονικές αποκαλύψεις.

Εκατοντάδες σελίδες από αυτά τα έγγραφα στη συνέχεια ταξινομήθηκαν και «εξαφανίστηκαν». Μόλις το 2016, ένας Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας ανάγκασε τις αρχές να αποκαλύψουν ορισμένα από αυτά τα έγγραφα.

Εκεί αναφέρετο ότι  πιθανό ο Πύργος Wardenclyffe του Tesla να πιθανές εφαρμογές σε κάποιο είδος όπλου σωματιδίων ακτίνων. Στα δε ταξινομημένα αρχεία αναφέρεται ως «ακτίνα ειρήνης». Ένα είδος αμυντικού συστήματος που δημιούργησε ο εχθρός του πολέμου Tesla για να εμποδίσει τις χώρες να επιτεθούν η μία στην άλλη – ένα ισχυρό, αόρατο «τείχος δύναμης» που θα κρατούσε τους εχθρούς μακριά χωρίς ΝΑ καταφεύγουν στη βία των σφαιρών και των βομβών.

Το έργο του Βernard Eastlund

Βernard Eastlund

Σε αυτόν τον αγώνα και με σύμμαχο  την Περεστρόικα νικητής μέχρι σήμερα φαίνεται η Αμερική .Ήδη από το 1958, ο επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την τροποποίηση του καιρού, λοχαγός Χάουαρντ Τ. Όρβιλ, είπε ότι το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ μελετούσε «τρόπους για να χειριστεί τα φορτία της γης και του ουρανού και έτσι να επηρεάσει τον καιρό» χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική δέσμη να ιονίσει ή να απιονίσει την ατμόσφαιρα σε μια δεδομένη περιοχή.

Πολύ καιρό πριν την Περεστροικα η Αμερική υποστήριξε τον Bernard Eastlund o οποίος κατάφερε να σχεδιάσει ένα τεράστιο σύστημa ελέγχου ηλεκτρομαγνητισμού.

Το 1988 σε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΜΝΙ ΑΝΈΦΕΡΕ: Ανασηκώνοντας κάποια μέρη της ατμόσφαιραςτα φορτισμένα σωματίδια θα μπορούσαν να αντανακλάσουν ηλιακό φωςκαι να ζεστάνουν συγκεκριμένα μέρη τησ Γης ή ακόμα να διαχειριστούν σε διάφορες καιρικές συνθήκες

Η κατασκευή ξεκίνησε το 1993 και ολοκληρώθηκε το 2007. Σήμερα, το HAARP μπορεί να παράγει εξαιρετικά υψηλής ισχύος δέσμες κατευθυνόμενης ενέργειας. Το HAARP έχει σχεδιαστεί για να εκτοξεύει αυτές τις δέσμες ενέργειας 200 χιλιόμετρα ψηλά στον ουρανό. που επηρεάζει μια περιοχή γνωστή ως ιονόσφαιρα της γης. Με αυτόν τον τρόπο, το HAARP μπορεί να εκτελέσει μια σειρά από λειτουργίες.

Το HAARP χρησιμοποιεί τεχνολογία που αρχικά οραματίστηκε και επιδείχθηκε από τον Αμερικανό εφευρέτη Νίκολα Τέσλα.

12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ αναγνωρίζονται συνήθως ως εφαρμόσιμα. Ο Dr. Bernard Eastlund αναφέρεται ως ο εφευρέτης σε δύο από αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ως συν-εφευρέτης σε ένα άλλο. Ο Δρ. Eastlund είναι κοινώς αποδεκτός ως ο εφευρέτης του HAARP.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Ηνωμένων Πολιτειών #4,686,605 «Μέθοδος και Συσκευή για Αλλαγή Περιοχής στην Ατμόσφαιρα της Γης, την Ιονόσφαιρα και/ή τη Μαγνητόσφαιρα» είναι ένα από τα 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας HAARP. και πιστώνεται σε αυτόν.

Η περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας #4,686,605 δηλώνει, «Έχει επίσης προταθεί η απελευθέρωση μεγάλων νεφών βαρίου στη μαγνητόσφαιρα, έτσι ώστε ο φωτοϊοντισμός να αυξήσει την πυκνότητα του ψυχρού πλάσματος, παράγοντας έτσι κατακρήμνιση ηλεκτρονίων μέσω βελτιωμένης αλληλεπίδρασης τύπου σφυρίχτη». Το βάριο είναι το δεύτερο πιο κοινό συστατικό chemtrail.

Ti απέγινε το σύστημα H.A.A.R.P ;

Tο ερευνητικό πρόγραμμα το Μαΐου του 2013 θα έκλεινε λόγω έλλειψης κονδυλίων. Η οριστική επιβεβαίωση, ήρθε μάλιστα  τον Αυγούστου του 2015 μαζί με την  ανακοίνωση των κονδυλίων. Εξακόσια δις δολλάρια!! Έκτοτε μεταφέρθηκε στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Αλάσκας.

Ποια η χρήση του?

Αρχικά είπαν ότι επρόκειτο για βελτίωση τηλεπικοινωνιών. Αυτό δεν έπεισε. Για αυτό τον λόγο το DOD (Department of Daefense) προσπάθησε να μπερδέψει την κοινή γνώμη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες. Ανέφερε ότι το H.A.A.R.P  έχει την δυνάτοτητα χρήσης ηλεκτρομαγνητικών παλμών με στόχο να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό σύστημα εχθρικής παρουσίας.

Το H.A.A.R.P έχει την δυνατότητα να κάνειι γεωλογικές και γεμολογικές έρευνες για την ανεύρεση πετρελαίου φυσικού αεριου και κοιτασμάτων πετρελαίου.Επίσης μπορεί να επηρεάσει καιρικά φαινόμεναή να υπερθερμάνει συγκεκριμένα τμήματα του γηνου φλοιού για πρόκληση σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας. 

Από άποψη υγείας,μελετες έχουν δείξει πως οι επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό ποικίλλουν. Από απλές κοπώσεις , αύξηση αρτηριακής πίεσης μέχρι λευχαιμία και καρκίνο.

Ορθολογιστές τα αποδίδουν σε συμπτώσεις. Η δική σας άποψη;

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ