Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

Με τον ίδιο τρόπο που το τατουάζ ενός ατόμου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά του. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, υπάρχει αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με τα ζώδια. Τα τατουάζ που επιλέγετε μπορεί να αντικατοπτρίζουν το ζώδιο σας. Αν συμβαίνει αυτό, για να βεβαιωθείτε ότι η εικόνα, ο σχεδιασμός αυτού που σκέφτεστε είναι μια ακριβής αναπαράσταση του ποιοι είστε, διαβάστε το παρακάτω άρθρο

Εδώ είναι τα είδη των τατουάζ που ίσως θελήσετε να εξετάσετε λαμβάνοντας υπόψιν το ζώδιο σας και τον ωροσκόπο σας

ΚΡΙΟΣ – ΤΑΤΟΥΆΖ

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια
Πήγασος by Elder Scott

Ο Κριός είναι σίγουρος, τολμηρός, παθιασμένος και εξαιρετικά περιπετειώδης. Για να το αποδείξουν,θα στραφούν προς ένα τατουάζ που  θα τους κάνει να ξεχωρίζουν και για να επιδείξουν την προσωπικότητά τους.

Οι Κριοί μπορεί να κάνουν ένα τατουάζ που έχει να κάνει με τη δράση, τη νίκη και τη μετάβαση”. Συχνά θα το κάνουν σε ένα εμφανές σημείο του σώματός τους, όπως τα χέρια ή τα πόδια τους”.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΑΤΟΥΆΖ

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

Οι Ταύροι, που κυβερνιούνται από την Αφροδίτη, τον Πλανήτη της Αγάπης, είναι αισθησιακά και πονηρά άτομα, έτσι ώστε τα τατουάζ τους να είναι “απλό και αισθητικά ευχάριστο”. Παράλληλα να υπάρχει και ένα έξυπνο νόημα ενσωματωμένο μέσα σε αυτό.

ΔΊΔΥΜΟΙ – ΤΑΤΟΥΆΖ

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

Το σημάδι των Διδύμων είναι η δυαδικότητα τους και οι νέες ιδέες με πολλές δυνατότητες. Αυτοί μπορούν να κάνουν μόνο ένα προκλητικό τατουάζ .

Ορισμένοι Δίδυμοι μπορεί να σχεδιάσουν ένα περίγραμμα δύο προσώπων, που αντιπροσωπεύουν δίδυμες συνεργίες στην πλάτη, το χέρι ή το λαιμό τους. Μπορεί όμως να επιλέξουν να βάλουν τα αγαπημένα τους ρητά στο σώμα τους.Αυτό γιατί σαν ζώδιο είναι γνωστοί για τις επικοινωνιακές τους ικανότητες

ΚΑΡΚΊΝΟΙ – ΤΑΤΟΥΆΖ

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

Οι Καρκίνοι πιο πολλοί της οικογένειας θα επιλέξουν ονόματα παιδιών, αδελφόν, πατρίδας ή την σημαία της πατρίδας τους. Το τελευταίο γιατί ο καρκίνος κυβερνά επίσης τον στρατό και χαρακτηρίζεται για την αφοσίωση στη χώρα. πρόσθεσε. Άρα μπορεί να βρεθούν με στρατιωτικά σύμβολα ή πατριωτικές εικόνες.

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

ΛΕΟΝΤΕΣ – ΤΑΤΟΥΆΖ

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

Τα Λιοντάρια τα χαρακτηρίζει η ζωντάνια και το πάθος . Έτσι, τα τατουάζ τους συχνά ένα πορτοκαλί- κόκκινο χρώμα.

Κάποιοι Λέοντες μπορούν να βάζουν το όνομά τους, το ψευδώνυμο ή την αναπαράσταση του εαυτού τους στο σώμα τους, ή ενός λιονταριού υπενθυμίζοντάς τους τη βασιλική φύση τους.

ΠΑΡΘΈΝΟΙ– ΤΑΤΟΥΆΖ

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

 

Οι Παρθένοι για να κάνουν ένα τατουάζ πρέπει να έχουν βιώσει μια μεγάλη συναισθηματική εμπειρία. Μπορεί να είναι:
Το όνομα του παιδιού τους στο εσωτερικό του χεριού τους. Ένας αριθμός που σημαίνει πολλά για αυτούς πίσω από το αυτί τους, ή στο δάχτυλο τους.

Σε αυτή τη σημείο οι Παρθένοι είναι τόσο προσανατολισμένοι στην υγεία ώστε αρκετοί από αυτούς δεν θα επιλέξουν τατουάζ.

 

ΖΥΓΟΊ– ΤΑΤΟΥΆΖ

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

Στους Ζυγούς αρέσουν εικόνες όπως λουλούδια και κύκνοι. Έτσι ώστε το θέαμα του τατουάζ να είναι ευχάριστο στον/στην σύντροφο τους. Για αυτό επιλέγουν σχέδια με εντυπωσιακές λεπτομέρειες”.

ΣΚΟΡΠΙΟΊ– ΤΑΤΟΥΆΖ

Φοίνικας by El Mori

Οι Σκορπιοί τείνουν να συμμορφώνονται με μια νοοτροπία “όλα ή τίποτα” και αυτός ο τρόπος σκέψης θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στη μελάνη του σώματος τους. Αυτό επειδή ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των άκρων. Είτε θα έχουν μηδενικές τάσεις, είτε θα ερωτευτούν με το μαρκάρισμα του δέρματος τους με εικόνες που σχετίζονται με τη φύση τους όπως τον Φοίνικα..

Οι Φοίνικες έχουν τη δυνατότητα να ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους . Σαν αποτέλεσμα, ο Σκορπιοί έχουν τη τάση να βάζουν το σκορπιό, τον αετό ή τον Φοίνικα στο σώμα τους, καθώς και τα σύμβολα που τους θυμίζουν από πού προέρχονται, ποιοι είναι και σε τι εξελίσσονται-.

Αντιστοιχία τατουάζ σε σχέση με ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ– ΤΑΤΟΥΆΖ

Ο Τοξότης ανήκει στα τολμηρά πνεύματα που μπορούν να απαριθμήσουν όλα τα μέρη που έχουνε πάει και τους προορισμούς που σκοπεύουν να πάνε. μέχρι τις συντεταγμένες γεωγραφικού μήκους / γεωγραφικού πλάτους.

Αποτίοντας φόρο σε αυτό, ένας Τοξότης μπορεί να κάνει τατουάζ που έχουν να κάνουν με το ταξίδι και την ποικιλομορφία. Λέξεις σε μια γλώσσα διαφορετική από τη μητρική τους. Εικόνες που αντιπροσωπεύουν την περιπλάνηση τους, ακόμα και θρησκευτικά σύμβολα.

ΑΙΓΌΚΕΡΟΙ– ΤΑΤΟΥΆΖ

Οι Αιγόκεροι αναγνωρίζονται ως τα πιο σοβαρά ζώδια.Δύο πράγματα μπορεί να υπάρξουν ως κίνητρο τατουάζ για αυτούς.Η ισορροπία και το χρήμα.
Το πιο πιθανό αν αποφασίσει να τα κάνει είναι ή το σύμβολο του δολαρίου ή ευρώ ή το σύμβολο του ΤΑΟ. Οι Αιγόκεροι αναζητούν ελάχιστους αλλά εντυπωσιακούς τρόπους για να μαρκαριστούν».

ΥΔΡΟΧΌΟΙ– ΤΑΤΟΥΆΖ

Οι Υδροχόοι πιθανότατα δεν θα επιλέξουν μόνο ένα τυχαίο σύμβολο από ένα βιβλίο των τατουάζ. Διατηρώντας τον τίτλο τους ως το πιο «ασυνήθιστο» και «μοναδικό» όλων των ζωδιακών σημείων, οι επιλογές των τατουάζ τους είναι συχνά δικές τους εμπνεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ– ΤΑΤΟΥΆΖ

Οι Ιχθύες είναι εξαιρετικά αισθησιακοί, μαγνητικοί άνθρωποι και εξαιτίας αυτού, πιθανότατα να επιλέξουν το όνομα ή την εικόνα του συντρόφου τους σαν τατουάζ πάνω στο σώμα τους.
Τα τατουάζ με εικόνες νερού είναι επίσης αρεστά και σε αυτούς.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ