Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια και τρόποι για να το πετύχετε.

eye-1192189_960_720
“Το μάτι της ψυχής “

Σκοτεινά πνεύματα και Φορείς

Η απαλλαγή από  την αρνητική ενέργεια σχετίζεται με το γεγονός ότι υπάρχουν σκοτεινά πνεύματα και οντότητες. Πνεύματα που μπορούν να κινηθούν σε φυσικά σώματα και αύρες επηρεάζοντας τις σκέψεις τις ομιλίες και τις πράξεις των ανθρώπων. Επηρεάζουν ακόμα και τις επιθυμίες τους στο να αισθάνονται.

Οι άνθρωποι που κατελήφθησαν από τα πνεύματα ή τις οντότητες αυτές μπορούν να πάρουν τα φυσικά χαρακτηριστικά, τις ασθένειες και τη συμπεριφορά του πνεύματος που τους έχει καταλάβει.

Ο βαθμός μιας κατάληψης ποικίλει. Μπορεί να είναι ένα απλό μάτιασμα ή σε ακραίες περιπτώσεις “δαιμονοκαταληψία”.Όμως από την πιο απλή έως την πιο ακραία περίπτωση έχουμε ένα κοινό παρονομαστή: Την παρουσία μιας αλλαγής!

Η κατάθλιψη, ο φόβος, ο θυμός, τα επιχειρήματα,ψυχικά βαμπίρ (αρνητικοί άνθρωποι) κ.α. πολλές φορές προσκολλώνται  σαν μανδύας στον τομέα της αύρα μας και προσελκύουν όλο και περισσότερο δυσάρεστες καταστάσεις, μαζί με   συναισθηματική εξάντληση, κόπωση, δυστυχία,  και μερικές φορές ακόμη και άστατες συνθήκες υγιεινής.

Ακριβώς όπως χρειάζεται να καθαριστεί  ένα φίλτρο απορροφητήρα  το ίδιο πρέπει να καθαρίζεται και η δική σας ενέργεια ή του τόπου που ζείτε ή εργάζεστε. Το πόσο συχνά θα πρέπει να πραγματοποιείτε μια ενέργεια καθαρισμού εξαρτάται από την προσωπική σας θέληση και την επαγγελματική κατάσταση.

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια και τρόποι για να το πετύχετε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να καθαρίσετε τον εαυτό σας, το γραφείο σας, το σπίτι σας, ακόμα και το αυτοκίνητό σας. Οποιαδήποτε στιγμή  μπορείτε αφιερώστε λίγο από  το χρόνο σας  για να έχετε την απαραίτητη καλή ενέργεια.

Σας παραθέτω λοιπόν μερικούς από τους πιο φτηνούς αλλά συνάμα αποτελεσματικούς τρόπους

Στην περίοδο κρίσης που περνάμε θεωρείτε πολυτέλεια πια να κάνει κανείς μπάνιο σε μια γεμάτη μπανιέρα.Προσωπικά πιστεύω ότι μια φορά τον μήνα είναι κάτι που το αξίζετε και όχι και μεγάλη σπατάλη.

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια και τρόποι για να το πετύχετε.

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια δια μέσου μπάνιου.
Στην περίοδο κρίσης που περνάμε θεωρείτε πολυτέλεια πια να κάνει κανείς μπάνιο σε μια γεμάτη μπανιέρα.Προσωπικά πιστεύω ότι μια φορά τον μήνα είναι κάτι που το αξίζετε και όχι και μεγάλη σπατάλη.Γεμίστε λοιπόν την μπανιέρα με νερό και χρησιμοποιείστε χονδρό θαλασσινό αλάτι.Το θαλασσινό αλάτι χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση αρνητικής ενέργειας. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιείστε ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι μαζί με άλατα Epson. Εν συνεχεία κάνετε  ένα ζεστό μπάνιο βυθίζοντας το σώμα σας στο νερό και χαλαρώστε χωρίς να σκέφτεστε τίποτα.

Μετά από 10-15′ ολοκληρώνοντας το μπάνιο, σηκωθείτε. Ενώ ξεπλένεστε με το νερό αντί να σκέφτεστε όλα τα πράγματα που σας ενοχλούν, πείτε: “Όπως τρέχει και κυλά το νερό επάνω στο σώμα μου έτσι να κυλήσουν και να φύγουν  από επάνω μου και όλες οι αρνητικότητες που έχω εισπράξει

bath-988502_960_720
Μπάνιο

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια και τρόποι για να το πετύχετε

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια δια μέσου βοτάνωνΠολλά βότανα όπως βασιλικός λεβάντα,μέντα,δεντρολίβανο,φασκόμηλο και κανέλα έχουν προστατευτικές ιδιότητες από την  αρνητικότητα.Μπορείτε να τα βάλετε σε ένα όμορφο πιάτο για να βοηθήσουν στην  απορρόφηση της αρνητικότητας μέσα στον χώρο σας. Κάψτε φασκόμηλο  πάνω σε καρβουνάκια. Είναι μια απλή και ισχυρή μέθοδος με την οποία μπορείτε όχι μόνο να αφαιρέσετε την αρνητική ενέργεια από μια περιοχή αλλά ακόμα και να αλλάξετε την αύρα ενός χώρου.

Λιβάνι, σανταλόξυλο,Μύρο  είναι αποτελεσματικά  επίσης για την αφαίρεση αρνητικότητας.

real-sage-115351_960_720
Φασκόμηλο

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια και τρόποι για να το πετύχετε

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια δια μέσου κεριών.

Λευκά κεριά λειτουργούν θαυμάσια  στο να αφαιρέσετε την αρνητική ενέργεια, και με την προσθήκη αρωματικών κεριών, όπως λεβάντα, βανίλια και κανέλα βοηθούν ακόμη περισσότερο.

sailing-1368285_960_720
Αρωματικό κερί

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια και τρόποι για να το πετύχετε

Απαλλαγή από αρνητική ενέργεια δια μέσου μουσικής.

Δεδομένου ότι όλοι έχουμε μια δόνηση, είναι λογικό ότι η μουσική μπορεί να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό της ψυχή μας. Απλά  βάλτε την αγαπημένη σας μουσική, και περάστε το  χρόνο σας σκεπτόμενοι όλα  αυτά που θέλετε. Αυτό μπορεί να βοηθήσει εκ νέου το πνεύμα σας να  συντονιστεί στο χώρο σας.

music-581732_960_720
Πιάνο το κλειδί του Sol

Είναι μερικά tips που θα σας βοηθήσουν

Αν δεν μπορείτε να δείτε την ενέργεια, οι άλλοι μπορούν να το αισθανθούν. Οι δαπάνες  ενός μικρού μέρους του χρόνου σας για αυτό-φροντίδα θα μπορούσε να αλλάξει παντελώς  τη ζωή σας.

flower-887443_960_720

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ