Αρχάγγελος Μebahiah (Μπεμπαγιάχ) : Πνευματική διαύγεια.

Ο Αρχάγγελος Mebahiah είναι ο άγγελος της σαφήνειας, της ιδέας, των διαυγών σκέψεων και της σαφής νοημοσύνης. Ως εκ τούτου, μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον κόσμο γύρω μας, χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας.

Ο Αρχάγγελος Mebahiah, άγγελος της πνευματικής Διαύγειας  βοηθάει ατο να ρυθμίσουμε τις επιθυμίες μας και τις σκέψεις μας. Αυτός μπορεί να μας δείξει την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης για τις πράξεις μας.

Ο Αρχάγγελος Mebahiah, άγγελος της πνευματικής Διαύγειας είναι εκείνος που μπορεί να ανοίξει την καρδιά του καθενός με διάκριση. Αυτός είναι ο άγγελος που μπορεί να διδάξει την ηθική στην διάνοια μας.

Όσοι ξεκινούν να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και αρχίζουν να βλέπουν το βάθος της πνευματικότητας,τότε θα καθοδηγούνται από τον Αρχάγγελο Mebahiah.

Ο Αρχάγγελος Mebahiah,  άγγελος της πνευματικής Διαύγειας είναι ο προστάτης που χρειάζεστε, όταν οδηγείστε μόνο από τη λογική.

Ο Αρχάγγελος Mebahiah, μπορεί να θεραπεύσει την στενομυαλιά και να θεραπεύσει την ψυχική αδιαφάνεια. Αυτός μπορεί να μας προστατεύει από τα ψέματα.

Προσευχόμαστε σε εαυτόν για την καθοδήγησή του, όταν περιβαλλόμαστε από ανθρώπους και καταστάσεις που δρουν ενάντια στην ηθική, ή μας ενδιαφέρουν μόνο τα υλικά πράγματα.

 Ο Αρχάγγελος Mebahiah, άγγελος της πνευματικής Διαύγειας μπορεί να μας βοηθήσει όταν ασχολούμεθα με αποτυχίες και είμαστε δύσπιστοι απέναντι σε τρίτους.

Προσευχόμαστε για την προστασία του όταν συναντάμε έλλειψη ευγένειας και αγάπης.

Οι υπερβολικά ορθολογιστές άνθρωποι μπορούν να γίνουν πιο πνευματικοί με την καθοδήγηση του Mebahiah.

Επίσης, ο Mebahiah μπορεί να καταστρέψει όλες τις ψευδαισθήσεις σας.

Αρχάγγελος Μebahiah (Μπεμπαγιάχ) : Πνευματική διαύγεια.

 

Ο Αρχάγγελος Mebahiah είναι ο προστάτης των όσων γεννήθηκαν μεταξύ 22/12 και 26/12 Δεκεμβρίου .

Συμπερασματικά, όσοι γεννήθηκαν κατά την περίοδο αυτή θα γνωρίζουν πάντα ποιο δρόμο να ακολουθήσουν. Είναι αλήθεια οπαδοί του Θεού. Ως εκ τούτου, θα κατανοήσουν τη διδασκαλία του Χριστού. Έτσι, τους αρέσει να εργάζονται για την ευημερία της κοινότητας.

Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από την προστασία τou Αρχάγγελου Mebahiah είναι λύτες προβλημάτων. Μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, περίπλοκο γεγονός ή κατάσταση με τρόπο νέο και δημιουργικό. Είναι αρκετά αινιγματικοί και περιβάλλονται από μια μυστικιστική αύρα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ