Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του ελέους και της

συγχώρεσης.

Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του ελέους και της συγχώρεσης.

 

Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του ελέους και της συγχώρεσης. Το νόημα του ονόματός του είναι ο Ελεήμων Θεός . Ο Αρχάγγελος Haziel , στον εβραϊκό πολιτισμό, είναι ένας από τους λεγόμενους Auphanims, και κυβερνάται από τον Αρχάγγελο Raziel. Στον χριστιανικό πολιτισμό ανήκει στα  Χερουβείμ.

Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του

ελέους και της συγχώρεσης.

Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του ελέους και της συγχώρεσης. Αυτός φέρνει τη συγχώρεση και τη συμφιλίωση στη ζωή σας. Ο Αρχάγγελος Haziel σας βοηθάει να έχετε καλή πίστη στον εαυτό σας και σε άλλους. Σας γεμίζει με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. Η καλοσύνη του είναι ικανή να καταπολεμήσει κάθε κακή δύναμη στη ζωή σας. Ο Haziel μπορεί να σας βοηθήσει να θυμηθείτε την παιδική καθαρότητα που κρύβεται μέσα σας. Μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική τόσο στη γη όσο  και στους ουρανούς. Μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθειά του για να αλλάξετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας σε θετική.Ο Αρχάγγελος Haziel σας φέρνει ενθάρρυνση, χάρη, ανιδιοτέλεια. Σας διδάσκει πώς να σεβαστείτε και να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας.

Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του ελέους και της

συγχώρεσης.

Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του ελέους και της συγχώρεσης.

Αρχάγγελος Haziel : Ο άγγελος του ελέους και της συγχώρεσης. Είναι ο φύλακας άγγελος εκείνων που γεννήθηκαν από τις 01/5 – 05/5. Εάν γεννηθήκατε σε αυτή την περίοδο, τότε είστε εκπληκτικά επηρεασμένοι από αυτόν τον άγγελο. Ο φύλακας σας άγγελος σας Haziel σας γεμίζει με χάρη και έλεος. Δεν επηρεάζεστε από την γνώμες τρίτων εστιάζοντας στις δικές σας ενέργειες και ανάγκες. Είστε πάντα προστατευμένοι από τους μεγαλύτερους σας. Αυτοί φροντίζουν για εσάς λόγω της εκπληκτικής στάσης σας για κάθε δουλειά που κάνετε. Όταν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις, ο Haziel είναι αυτός στον οποία βασίζεστε.  Ο Αρχάγγελος Haziel σας διδάσκει να αισθάνεστε αφοσιωμένοι για κάθε έργο που ξεκινάτε. Είστε γοητευμένοι από τα πνευματικά έργα. Ο σημαντικότερος σκοπός σας στη γη είναι η πνευματική ανάπτυξη. Ξέρετε πώς να συγχωρείτε άλλους και πώς να διδάξετε σε άλλους να συγχωρήσουν. Ο Haziel σας έδωσε τη δυνατότητα να μετατρέψετε το αρνητικό κάρμα σας και του άλλου σε θετικό.

 

Άν ο Haziel δεν είναι ο φύλακας σας άγγελος, αλλά χρειάζεστε πνευματική ανάπτυξη, συνειδητοποίηση, έλεος και συγχώρεση στη ζωή σας, προσεύχεστε γι ‘αυτόν. Ο Αρχάγγελος Haziel θα σας καθοδηγήσει και θα σας διδάξει να συγχωρήσετε τους άλλους και να σταματήσετε να κρίνετε τους ανθρώπους από τις πράξεις τους. Απολαύστε την αγαπημένη του παρουσία στη ζωή σας.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ