Αρχάγγελος Mitzrael:O Άγγελος της αποζημιώσεως

Mitzrael Άγγελος της αποζημιώσεως

 

O Mitzrael Άγγελος της αποζημιώσεως είναι το 60ο όνομα του Θεού. Στην Αγία Γραφή αναφέρεται σύμφωνα με το όνομα:

“Ο Κύριος είναι δίκαιος με όλους τους τρόπους του και το ιερό σε όλα τα έργα του”.

Πρώτον, η έννοια του ονόματος Mitzrael είναι: ο Θεός απελευθερώνει τους καταπιεσμένους .(Deus Sublevans Opressos).

Ανήκει στην χορωδία της Elohims .

Mitzrael Άγγελος της αποζημιώσεως

Mitzrael Άγγελος της αποζημιώσεως

Ο Mitzrael είναι ο προστάτης άγγελος της εσωτερικής αποκατάστασης. Μπορεί να μας βοηθήσει να μάθουμε και να κατανοήσουμε την υπακοή και την εξουσία.

Ο Mitzrael μας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις πτυχές της ζωής μας. Αυτός μπορεί να θεραπεύσει ψυχικές ασθένειες και να αποκαταστήσει μέσα από την πνευματική συνειδητοποίηση.

Ο Mitzrael μπορεί να διευκολύνει τη μελέτη και την πρακτική της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής. Επίσης, διευκολύνει και μας επιτρέπει να ασκήσουμε την πνευματική εργασία και την εναρμόνιση. Ο Mitzrael Άγγελος της αποζημιώσεως μπορεί να επανενώσει τα σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά σας επίπεδα. Αν έχετε μελετήσει και θέλετε να πετύχετε στη νευροβιολογία και νευροτεχνολογία, ο Mitzrael μπορεί να σας καθοδηγήσει. Εκείνος θα φέρει την απλότητα σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Ο Mitzrael Άγγελος της αποζημιώσεως λύνει άλυτες καταστάσεις. Προσευχηθείτε για την προστασία του όταν αισθάνεστε ότι πρέπει να εγκαταλείψετε ορισμένες καταστάσεις. Ο Mitzrael μπορεί να σας προστατεύσει από το φόβο της αλλαγής. Αυτός σας προστατεύει επίσης από τα λάθη, την άρνηση, ευθραυστότητα, την ανυπακοή και την έλλειψη συνεργασίας. Αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει και όσους πάσχουν από ψυχικές ασθένειες. Όπως παράνοια, σχιζοφρένεια, τρέλα, κ.α. Μπορεί να θεραπεύσει τη χρόνια κόπωση,ακόμα και ημικρανίες. Προσευχηθείτε για την καθοδήγηση του Αρχάγγελου Mitzrael. Άγγελου της αποζημιώσεως όταν αντιμετωπίζετε δύστροπους ανθρώπους.

 

Ο Mitzrael Άγγελος της αποζημιώσεως είναι ο προστάτης των όσων γεννήθηκαν μεταξύ 16 Ιανουαρίου και 20 Ιανουαρίου. Συμπερασματικά, Όσοι γεννήθηκαν κατά την περίοδο πάντα ψάχνουν για τον ανώτερο εαυτό τους. Μπορούν εύκολα να διορθώσουν τα λάθη τους. Ο σκοπός της ζωής τους είναι να βρουν ισορροπία και τη σοφία.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ