Αρχάγγελος NITHAEL: Ο Άγγελος της αιώνιας νεότητος

Ο Αρχάγγελος NITHAEL: είναι το 54ο όνομα του Θεού. Κατά την  Αγία Γραφή, το όνομα του όνομα το βρίσκουμε στον ψαλμό 102:19

“Kύριος εν τω ουρανώ ητοίμασεν τον θρόνον αυτού,και η Βασιλεία αυτού πάντων δεσπόζει “

“O Κύριος στερέωσε και ηυτρέπισεν το θρόνο αυτού εν τω ουρανώ μακράν πάσης μεταβολής ή προσβολής ανθρώπων,και η βασιλεία του δεσπόζει πάντων των λαών και πάντων των αιώνων”

 

Αρχάγγελος NITHAEL: Ο Άγγελος της αιώνιας νεότητος

Η έννοια του ονόματος Nithael είναι: ο Θεός ο βασιλιάς των Ουρανών (Deus Rex coelestis).

Στην Εβραϊκή θρησκεία ανήκει στους  Elohims 

Ο Αρχάγγελος NITHAE είναι ο άγγελος της αναζωογόνησης και της αιώνιας νεότητας. Αυτός μπορεί να μας δώσει την ομορφιά,την χάρη και την φινέτσα. Εκείνοι που καθοδηγούνται και προστατεύονται από τον Nithael τον Άγγελο της αιώνιας νεότητας πρόκειται να έχουν καλλιτεχνικά και αισθητικά ταλέντα.

Ο Nithael μπορεί να μας επιτρέψει την φρεσκάδα και την ειλικρίνεια των παιδικών μας χρόνων. Με τη βοήθειά του μπορούμε να αισθανόμαστε νέοι και παιχνιδιάρικοι και πάλι.

Ο Nithael ο Άγγελος της αιώνιας νεότητας μπορεί να φέρει θεραπεία για τη ζωή μας, παράλληλα με την συγχρονικότητα και τη σταθερότητα.

Ο Nithael μπορεί να θεραπεύσει όσους έχουν επικεντρωθεί μόνο στην εξωτερική ομορφιά και τις εμφανίσεις.

Προσευχόμαστε για τη βοήθειά του, όταν έχουμε σφοδρή επιθυμία και τον τυφλή θαυμασμό. Ο Nithael Άγγελος της αιώνιας νεότητας  μπορεί να διαγράψει ασταθείς καταστάσεις και συναισθήματα από τη ζωή σας.

Ο Nithael μπορεί να σας βοηθήσει αντιστρέφοντας κακές συμπεριφορές όπως ο φόβος της γήρανσης, λαμβάνοντας ως δεδομένο το αίσθημα κατώτερος ή ανώτερος, κλπ. Επίσης, μπορεί να θεραπεύσει τη βουλιμία και την ανορεξία.

Ο Nithael Άγγελος της αιώνιας νεότητας είναι ο προστάτης και οδηγός εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ του Δεκεμβρίου 17/12 και 21/12

Αρχάγγελος NITHAEL: Ο Άγγελος της αιώνιας νεότητος

Τα άτομα που γεννιούνται κάτω από την επίδραση του Nithael έχουν την τάση να γίνουν ανώτεροι πνευματικοί αξιωματούχοι, δικηγόροι ή μεγάλοι γιατροί. Μετά από μια πολιτική καριέρα, θα παρέχουν υπηρεσίες στη Συντακτική Συνέλευση. Είναι πιθανό να είναι σημαντικοί καλλιτέχνες που θα γίνει το σήμα κατατεθέν με το πέρασμα του χρόνου. Η ζωή τους θα χαρακτηρίζεται από σκληρή δουλειά, ως εργοδότες ή επιτυχημένοι επιχειρηματίες, δημιουργώντας θέσεις εργασίας για πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και των συγγενών.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ