Αφρικάνικη αστρολογία η πιο ενδιαφέρουσα και ακριβής!

Αφρικάνικη αστρολογία η πιο ενδιαφέρουσα και ακριβής!

 
Πρώτα από όλα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αφρικάνικη αστρολογία είναι η πιο πρωτόγονη και η πιο ακριβής θεωρία της αστρολογίας που βασίζεται στην Γεωμαντεία.
 
Από τις πρωτόγονες κοινωνίες ακόμα, οι Αφρικανοί είχαν ένα έντονο ενδιαφέρον για την ερμηνεία των άστρων, καθώς εφηύραν ονόματα για τους πλανήτες με τη μελέτη της αστρολογίας.
 
Αφρικάνικη αστρολογία η πιο ενδιαφέρουσα και ακριβής!
 
Η Γεωμαντεία έχει τις ρίζες της στην αφρικάνικη αστρολογία. Γινόταν με κόκαλα ζώων, τα οποία ρίχνονταν κατακόρυφα σε τυχαία σειρά σχηματίζοντας 12 φιγούρες, δημιουργώντας ένα είδος μαντείας το οποίο οργανώνονταν σε τρία επίπεδα. Έτσι λοιπόν, όπως στους περισσότερους τύπους αστρολογίας, έτσι και στην αφρικάνικη έχουμε 12 σημάδια που αντιστοιχούν σε 12 φιγούρες.
 
 
1. Πατέρας ( The Baobob tree ένα κοντό δέντρο το οποίο ζει και γερνά σε μεγάλη ηλικία)
    4 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου
 
Αφρικάνικη αστρολογία η πιο ενδιαφέρουσα και ακριβής!
To Baobob tree
Οι γεννημένοι αυτό το διάστημα είναι αποδεδειγμένα ειλικρινείς, γενναιόδωροι και προσεκτικοί. Είναι ρεαλιστές με βαθιά επιχειρηματική γνώση και αισιοδοξία που τους οδηγεί στην επιτυχία. Συχνά όμως η ανήσυχη φύση τους γίνεται εμπόδιο για αυτούς. Το δέντρο Baobob δεν παίρνουν τους εαυτούς τους σοβαρά.
 
2. Μητέρα ( Ο πλούτος του κεχριμπαριού και του ασημιού)
     4 Φεβρουαρίου -5 Μαρτίου
 
    Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ανήσυχο και νευρικό  ταμπεραμέντο το οποίο αντιστέκεται στους πειρασμούς της ζωής, δείχνοντας αρετή και δύναμη. Έχουν υψηλή αντίληψη των πραγμάτων.
 
 
 
3. Οικογένεια
    6 Μαρτίου – 4 Απριλίου
Αφρικάνικη αστρολογία η πιο ενδιαφέρουσα και ακριβής!
 
     Συνήθως οι άνθρωποι κάτω από αυτόν τον αστερισμό είναι ζεστοί και ευγενικοί, δεν είναι εγωιστές και συνήθως είναι σύμβουλοι δυσάρεστων καταστάσεων. Είναι προορισμένοι να επιτύχουν ένα σπουδαίο έργο, είτε στην κοινωνική τους ζωή, είτε στην επαγγελματική.
 
4. Γ ιός (Μικρές υπηρεσίες στην κοινωνία)

   5 Απριλίου – 4 Μαΐου
 
   Εδώ υπάγονται οι άνθρωποι που κάνουν πολύ εύκολα φίλους και ξεπερνούν τα όποια δύσκολα εμπόδια της ζωής τους. Όταν όμως φτάσει η ώρα να πάρουν αποφάσεις, συγχύζονται με αποτέλεσμα να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την απεμπλοκή τους.
 
5.,Κόρη ( Η αγορά)
   5 Μαΐου – 4 Ιουνίου
 
    Εδώ οι άνθρωποι αυτοί αγκαλιάζουν την Ειρήνη και την ηρεμία ακόμα και αν αντιμετωπίζουν τη σκληρότητα και τον κίνδυνο γύρω τους. Όμως σπαταλούν ενέργεια, ακόμα και σε σχέσεις χωρίς μέλλον. Αντιδρούν δραματικά και με πάθος αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις με υπερβολή.
 
6. Θείος ( Ο πρόγονος)
     5 Ιουνίου – 4 Ιουλίου
     
      Αν και δεν έχουν κακές προθέσεις, οι άνθρωποι γεννημένοι σε αυτόν τον αστερισμό σκέφτονται περισσότερο τον εαυτό τους παρά τους άλλους. Ο πρόγονος είναι ο αρχηγός, που οδηγεί και κυβερνά.
 
7.Μάγισσα ( Ο δικαστής)
     5 Ιουλίου – 4 Αυγούστου
 
   Οι δικαστές εδώ έχουν την ικανότητα να παίρνουν αποφάσεις γρήγορα. Δεν έχουν αυταπάτες για τη ζωή τους και τους εαυτούς τους. Συνήθως βοηθούν τους άλλους να αποφύγουν την αυτολύπηση. Έχουν πολλούς φίλους από πολλές κατευθύνσεις, ενώ η πνευματική τους πλευρά κρύβει πολλή φαντασία.
 
 
 
8. Λιοντάρια ( Το καρύδι)
    5 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου
 
Αφρικάνικη αστρολογία η πιο ενδιαφέρουσα και ακριβής!
 
     Ενεργητικοί αλλά ασταθείς. Αναζητούν μια λιγότερο συμβατική ζωή και περισσότερο συναρπαστική. Κατέχουν μια σοφία για τον κόσμο η οποία μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου. Είναι οι μάντεις του ζωδιακού.
 
9. Αντιλόπη ( Ο ταξιδευτής)
   4 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου
 
      Μια περίπλοκη φύση και πολλές φορές παρεξηγημένη από τους γύρω τους. Είναι ταξιδευτές και όταν δεν τρέφουν αυταπάτες και πρέπει να εμπιστευτούν την κρίση τους, τότε θα τα βρουν με τον εαυτό τους. Όταν όμως ευαισθητοποιούνται πολύ δεν αντέχουν τους εαυτούς τους.
 
  10. Οι σοφοί ( Η απόσταση) 
         4 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου
 
         Πολύ δυναμικοί άνθρωποι, στέκονται πάντα πιστοί στον πυρήνα τους. Ακολουθούν το ένστικτό τους και ζουν τις ζωές τους περιπλανώμενοι με δημιουργικές εκρήξεις. Ανυπόμονοι, θέλουν να δραπετεύουν βρίσκοντας τρόπους έκφρασης στα όνειρα, στην ποίηση και στη φύση.
 
11. Θεία  ( Το παιδί του κόσμου)
      4 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου
 
        Ευγενικές και δυναμικές προσωπικότητες, ελκουν σα μαγνήτη τη καλή διάθεση και τον θαυμασμό των γύρων τους. Πρέπει να μην είναι όμως περήφανοι γιατί θα τους οδηγήσει κατά κανόνα στην αποτυχία. Παρόλα αυτά δεν υποκύπτουν εύκολα στη μελαγχολία και ξέρουν πως να περνάνε καλά οι ίδιοι και οι γύρω τους.
 
12. Αφθονία ( Η συγκομιδή και η σιταποθήκη)
     4 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου
 
       Οι άνθρωποι εδώ είναι έτοιμοι για δράση. Ελκύουν την ευτυχία , αλλά και τη μοναξιά. Πολλές φορές έχουν λανθασμένη προσέγγιση στο αίσθημα της σταθερότητας που διέπει τη ζωή τους. Πρέπει να εμπιστεύονται το ένστικτό τους περισσότερο.
 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ