Αύρες και χρωματοθεραπευτική. Χρώμα = Δόνηση.

Αύρες και χρωματοθεραπευτική. Χρώμα = Δόνηση.

Αύρες και χρωματοθεραπευτική. Χρώμα = Δόνηση.Υπάρχουν πολλά γραπτά ντοκουμέντα,(ακόμα και αρχαία) για τα αποτελέσματα του χρώματος. Για την εφαρμογή τους στην θεραπεία. Σήμερα ονομάζεται Χρωματοθεραπεία. O Ήλιος είναι πηγή της ζωής. Μας δίνει φως και ζ΄στη. Αλλά το ίδιο σημαντικό για την ζωή είναι και ο αέρας. Οι επιστήμονες λένε ότι παίρνουμε όλες τις γνώσεις μας από το Σύμπαν, με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Εκείνο πού βλέπουμε με τα μάτια μόνο (το ορατό φως), αποτελεί μόνο μια μικρή λουρίδα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Αρχίζει από βραχέα μέχρι μακρά μήκη του βιολετί,βαθυγάλαζου γαλάζιου,πράσινου,κίτρινου,πορτοκαλί και κόκκινου χρώματος.

Αύρες και χρωματοθεραπευτική. Χρώμα = Δόνηση.

Αυτό το πεδίο ενέργειας είναι ολόγυρα μας. Ότι αντιλαμβανόμαστε σαν αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι η ψευδαίσθηση. Μόνο που η ενέργεια είναι πραγματική. Το χρώμα απλά είναι μια εντύπωση στην συνείδηση μας. Αν αναλύσουμε μια ηλιαχτίδα με την βοήθεια ενός πρίσματος βλέπουμε ότι αναλύεται σε πολλά χρώματα. Το μαύρο σημαίνει απουσία χρώματος. Το λευκό είναι ο συνδυασμός όλων των χρωμάτων . Το ηλιακό φως είναι συνδυασμός όλων των χρωμάτων του φάσματος. Ορατών και αοράτων. Είναι ήδη γνωστό τι συμβαίνει σε φυτά αλλά και σε ανθρώπους που ζουν μακριά από το φως.Όλοι μας περιβαλλόμαστε από το φως και έχουμε μια έμφυτη αγάπη για αυτό. Εκφράζουμε την αγάπη μας με χρώματα. Μελετάμε την επίδραση των χρωμάτων στο σώμα μας είτε με συγκέντρωση είτε με διαλογισμό. Το χρώμα είναι δόνηση. Η δόνηση είναι κίνηση. Η κίνηση είναι δραστηριότητα 2 δυνάμεων. Μιας θετικής και μιας αρνητικής. Αν και ζούμε σε ένα τρισδιάστατο κόσμο τώρα μπορούμε να ελέγξουμε τα πρότυπα δόνησης άλλων κόσμων και διαστάσεων του φωτός.Τις δημιουργικές δονήσεις του Θεού για να μας βοηθήσουν στις θεραπείες.

Η χρωματοθεραπεία και οι Αρχαίοι πολιτισμοί.

Η χρωματοθεραπεία και οι Αρχαίοι πολιτισμοί.

Η χρωματοθεραπεία είναι πανάρχαια μέθοδος. Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Ρώμης της Αιγύπτου, Ελλάδος, Ατλαντίδος την χρησιμοποιούσαν για την αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών. Σε αυτό το κεφάλαιο θα προσπαθήσω σε ένα πνευματικό μεταφυσικό επίπεδο να εξηγήσω τα αποτελέσματα του φωτός και του χρώματος στην υγεία του σώματος και την αποκατάσταση των ενεργειών. Η σημερινή εποχή είναι μια νέα εποχή διαφώτισης. Οι παλιές μέθοδοι αποκτάν.Κάθε χρώμα είναι μια  ακόμα μια φορά αξία σε μια νέα κοινωνία ανθρώπινων όντων. Κάθε χρώμα είναι μια δύναμη ενέργειας δονήσεων. Κάθε διαφορετικό χρώμα έχει μια διαφορετική δόνηση.Τελείως δική της δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει διάνοιες και συναισθήματα ασθενών. Το μέλλον μας βρίσκεται στην ικανότητα να λειτουργούμε με αυτό το ηλεκτρικό σώμα. Για παράδειγμα : Ένας όσιος έχει μια δονούμενη φωτεινή αύρα γιατί έχει επαφή με ανώτερους κόσμους. Σε μια γυναίκα που έχει περίοδο το χρώμα της αύρας αλλάζει.Αλλάζει επίσης και το κόκκινο φάσμα της. έτσι μπορεί να ευεργετηθεί , άμα φοράει κόκκινα ρούχα.

Ο έγχρωμος τροχός.

Ο έγχρωμος τροχός.

Στην Ατλαντίδα υπήρχε ένας Ναός εξαγνισμού. Στον ναό αυτό υπήρχε ένας έγχρωμος τροχός. Οι Άτλαντες   χρησιμοποιούσαν χρώματα και φως για θεραπευτικούς σκοπούς.Όπως γινόταν και τότε,έτσι και σήμερα μερικοί θεραπευτές στέκονται μπροστά στο υπό προστασία και περνάνε τα χέρια τους πάνω και κάτω από το σώμα του.. Ο θεραπευτής μπορεί να καθαρίσει τα χρώματα του διανοητικού φυσικού και συναισθηματικού σώματος ενός ατόμου. Το κάνει χρησιμοποιώντας διάφορα χρώματα για να προκαλέσει διανοητικές φυσικές και συναισθηματικές αλλαγές

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ