Για έλξη χρημάτων και οικονομική ευημερία!

moneySpell

Αυτό είναι ένα ξόρκι για να ανοίξουν τα όποια κλειστά κανάλια και να έρθουν χρήματα σε εσάς από πολλές πηγές.Οι κάρτες τοποθετούνται σε σχήμα πυραμίδας με εσάς στην κορυφή, ενω οι άλλες κάρτες κάτω απο εσάς, αντιπροσωπεύουν όλους τους άλλους παράγοντες που θα φέρουν την αφθονία στο άτομο σας.

Ο Άσσος των Δηναρίων τοποθετείται στο κέντρο,στην βάση της πυραμίδας υποδηλώνοντας τα επερχόμενα κέρδη,τον πλούτο και την επιτυχία.

Το Έξι των Δηναρίων αντιπροσωπεύει το γεγονός,ότι όχι μόνο θα συσωρεύετε πλούτο αλλά θα είστε και σε θέση να δίνετε σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Το Δέκα των Δηναρίων αντιπροσωπεύει όχι μόνο τον οικονομικό πλούτο,κληρονομιές κ.τ.λ.αλλά και το γεγονός ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα αποκτήματα σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Ο Βαλές των Δηναρίων υποδηλώνει έκτακτα κέρδη,ή κάποιον που σας φέρνει θετικά μηνύματα για οικονομικές ειδήσεις.

Τέλος ο Ιππότης των Δηναρίων αντιπροσωπεύει νέες και απροσδόκητες πηγές εσόδων.

Σημείωση: Άν το ζώδιο σας αντιστοιχει στον βαλέ των Δηναρίων ή στον Ιππότη των Δηναρίων στην κάρτα του ενδιαφέρομενου τοποθετείτε την κάρτα του Μάγου.

Σαν accessories για αυτό το ξόρκι μποούν να χρησιμοποιηθούν έξι μικρά νομίσματα των 5 σεντς και ένα πράσινο ρεσώ.

Διαλογισμός και Οραματισμός

Εστιάστε για λίγο στο γεγονός ότι έχετε την δύναμη του να σχηματίζετε την εικόνα αυτού που θέλετε.Επαναλάβετε ψιθυριστά τις ευχές σας και τις επιθυμίες σας ώστε να γίνουν πραγματικότητα!

Στην συνέχεια πάρτε την κάρτα του Βαλέ των Δηναρίων και τοποθετείστε την όπως ακριβώς στο σχεδιάγραμμα.Προσπαθείστε να νοιώσετε την χαρά και τον ενθουσιασμό σαν να σας ερχόταν η είδηση για μία νέα πηγή εσόδων.

Ακουμπήστε κάτω την κάρτα του Ιππότη των Δηναρίων. Οραματιστείτε ότι χρήματα έρχονται από παντού. Από πολλές πηγές. Από απρόσμενες πηγές και από πηγές που περιμένατε.

Βάλτε τον Άσσο των Δηναρίων όπως είναι στο σχεδιάγραμμα. Εξακολουθήστε να οραματίζεστε ότι τα χρήματα έρχονται σε εσάς.Φανταστείτε τον εαυτό σας να διαχειρίζετε ένα σωρό χρήματα,απίστευτες στοίβες χαρτονομισμάτων και στήλες νομισμάτων να περνούν μέσα απο τα χέρια σας.

Βάλτε το Έξι των Δηναρίων αριστερά από ον Άσσο των πεντάκτινων.Aναλογιστείτε που θα μπορούσατε να τα ξοδέψετε όλα αυτά τα λεφτά.Μην ξεχάσετε ότι πρέπει να δώσετε και σε αυτούς που έχουν ανάγκη!

Τέλος βάλτε το Δέκα των Δηναρίων .Νοιώστε το συναίσθημα της ευτυχίας και της ασφαλειας καθώς τώρα όχι μόνο έχετε ότι θέλετε αλλά το μοιράζεστε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας.

Τελειώνοντας την διαδικασία του οραματισμού, παίρνετε τα έξι νομίσματα και τα ζεσταίνετε ανάμεσα στις παλάμες σας.

Mετά με μεγάλη προσοχή τοποθετείται από ένα νόμισμα στις κάρτες με την σειρά που τις ανοίξατε και λετε τα λόγια:

H Eπιβεβαίωση

” Καθώς εγώ εργάζομαι τώρα πάνω σε αυτό το ξόρκι

αυτές οι μαγικές εικόνες θα πάρουν ζωή.

Επικαλούμαι για το χρήμα

και χρήμα θα έρθει πρός εμένα.

Κανάλια του χρήματος και της αφθονίας

ανοίγονται σε εμένα,

και τα λεφτά έρχονται από πολλές πηγές.

Το χρήμα είναι καλό για εμένα,

και εγώ θα κάνω καλά πράγματα με τα λεφτά μου.

Τα λεφτά μου αυξάνονται.

Ευχαριστώ το Σύμπαν για τα αγαθά που μου έστειλε.

Έτσι είναι,και έτσι θα γίνει.”

Κλείνοντας την διαδικασία όταν θα έχει καεί και το ρεσω παίρνετε τά έξι νομισματα και  κρύβετε τα τέσσερα στις τέσσερις γωνίες του σπιτιού σας. Τα άλλα δύο τα τοποθετείται:Το ένα στον διάδρομο και το άλλο σε κάποιο σημείο κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ