Για να δώσει η Ταρώ σωστές απαντήσεις

Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για 3 πράγματα

  1. Την  σημασία του να υποβάλλεις σωστές ερωτήσεις στην Ταρώ.
  2. Καλές ερωτήσεις  για να είσαι προετοιμασμένος για το επόμενο άνοιγμα.
  3. Τι δεν πρέπει να ρωτάς στο ρίξιμο των Ταρώ

Για να δώσει η Ταρώ σωστές απαντήσεις. Eαν πραγματικά θέλεις να αποκτήσεις διορατικότητα στην ζωή σου σε σχέση με τα προβλήματα που σε απασχολούν θα πρέπει να υποβάλλεις καλές ερωτήσεις στην Ταρώ. Εαν δεν το κάνεις δεν πρόκειται να λάβεις ποτέ καλές απαντήσεις. Για παράδειγμα: Εαν υποβάλεις ερωτήσεις του τύπου “Ναι ” , ” Οχι” το πιο πιθανόν είναι να λάβεις την απάντηση που θέλεις αλλά δεν θα λάβεις την απάντηση που οδηγεί στην τεκμηρίωση.Θα πρέπει να ψάξεις και για τις επόμενες ερωτήσεις που θα σε καλύψουν ολοκληρωτικά. Εαν βιάζεσαι μια σύντομη απλή ερώτηση θα δώσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα αλλά θα πρέπει να σκεφτειτε περισσότερο του τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

Όσο πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις ,τόσο πιο ξεκάθαρες απαντήσεις!

Το πρώτο βήμα είνα να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είδους ερώτηση θέλεις να κάνεις.Θέλεις να μάθεις για τον σκοπό της ζωής σου;Θέλεις να μάθεις γιατί κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα έπρεπε;Έχοντας ξεκαθαρίσει τέτοιου είδους ερωτήσεις αποφασίζεις τι θέλεις να ρωτήσεις για να βοηθηθείς και να πάρεις τις καλύτερες απαντήσεις. Εν συνεχεία χρησιμοποιείς το αποτέλεσμα του πρώτου διαβάσματος για να προχωρήσεις στο δεύτερο κοκ.

Όπως προανέφερα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να ρωτάς στην Ταρώ. Αυτά είναι σε σχέση με τον Θάνατο και σε σχέση με την Υγεία. Η Ταρώ είναι για εσωτερική καθοδήγηση και μόνο!!!

Το Δώρο μου για εσάς!

Τρία είναι τα κύρια θέματα που απασχολούν τον σημερινό άνθρωπο.

1.Ερωτικά

2.Καριέρα

3.Φιλία

Αποφασισμένος να ανταποδώσω την φιλία και την υποστήριξη σας ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ. 

Σκέφτηκα να δημιουργήσω μια λίστα σοβαρών ερωτημάτων σαν αυτή που περιέγραψα. Το έκανα ήδη και προέκυψε πληθώρα ερωτημάτων (άνω των 100) . Σκεφτηκα λοιπόν να το κάνουμε σαν μια σειρά επεισοδίων ( τύπου pick a deck) ερώτηση>απάντηση ,απάντηση> ερώτηση όπου θα σχηματίζεται ένα μικρό μονοπάτι που ολοένα και θα πλαταίνει μέχρις ότου βρείτε/ω την απάντηση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθε εβδομάδα 3 φορές. ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ

Δύο είναι οι κατάλληλοι τίτλοι:

  1. Η ΛΊΣΤΑ ΤΩΝ 100 ΕΡΩΤΉΣΕΩΝ
  2. Ο δρόμος της εσωτερικής καθοδήγησης

Πείτε μου πως θέλετε να το ονομάσουμε και ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 31η Οκτωβρίου ΩΡΑ 21:00

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ