Δύναμη στην ΜONEY TAROT

 

Βέλγιο. Εθνική Τράπεζα του Βελγίου. Τραπεζογραμμάτιο που εκδόθηκε στην Αμβέρσα την 1η Σεπτεμβρίου 1914. Αποσύρθηκε από την κυκλοφορία την 01 Ιανουαρίου 1957.

20 φράγκα Τύπος 1914 . Έργο του Louis Titz και χαρακτικό των και Édouard Biet. Διαστάσεις: 137 x 88 mm.

Εκτυπωτής: National Bank of Belgium.

Υδατογράφημα: Εθνική Τράπεζα του Βελγίου και επικεφαλής της Minerva.

Μπροστά και πίσω: αυτό των 20 φράγκων είναι το πρώτο βελγικό τραπεζογραμμάτιο που τυπώνεται έγχρωμο. Περιγραφή τoυ εμπροσθόφυλου: πλαίσιο και φόντο σε πράσινο και κόκκινο που αποτελείται από λουλουδάτα μοτίβα έμπνευσης “Art Nouveau“. Όλα τα κείμενα είναι στα γαλλικά. Το κείμενο του Νόμου τυπώνεται σε δύο γραμμές στο πάνω μέρος του πλαισίου. Παρακάτω, με κόκκινο χρώμα είναι τυπωμένη η ετικέτα του εκδίδοντος ινστιτούτου. Στο κέντρο, η τιμή σε σχήματα είναι τυπωμένη σε λευκό σε κόκκινο κύκλο. Η ημερομηνία και οι υπογραφές τυπώνονται με μαύρο χρώμα και ο αριθμός του τραπεζογραμματίου με κόκκινο χρώμα.

Αριστερά, το βελγικό λιοντάρι είναι ξαπλωμένο στα πόδια μιας θεάς Μινέρβα που κρατά στο χέρι της ένα κηρύκειο. Η Minerve στηρίζεται σε μεγάλο αριθμό εργαλείων στα οποία μπορεί κανείς να διαβάσει την αναφορά: «Εργασία – Οικονομία». Στη δεξιά πλευρά, ένα μπουκέτο δάφνες και ένα σημαιοφόρο με το λιοντάρι του βελγικού οικόσημου είναι κρεμασμένο σε κατάρτι. Από κάτω, ένα σπαθί και ένα πανό με τις λέξεις: «Η ενότητα είναι δύναμη». Το σημείωμα περιλαμβάνει δύο τύπους υπογραφών με τους Le Trésorier, Antoine Babau και Le Gouverneur, Théophile de Lanstsheere.

 

Περιγραφή οπισθόφυλου: εκτύπωση σε κόκκινο μονόχρωμο. Τα κείμενα είναι στα ολλανδικά. Η αξία στα λόγια πλαισιώνεται από τους 39 βελγικούς δήμους. Δεν υπάρχει γνωστό δείγμα για αυτόν τον τύπο. Πολύ σπάνια σημείωση. Σειρά: 2501 έως 2506. Μόνο 175.000 εκδοθέντα χαρτονομίσματα.

H Δύναμη όρθια 

National Bank of Belgium.
Δύναμη στην MONEY TAROT

Σε ένα πλαίσιο καριέρας, η δύναμη υποδηλώνει ότι τώρα είναι η ώρα να κυριαρχήσετε στα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε μπροστά. Έχετε τις ικανότητες, έχετε τις δυνατότητες, απλά πρέπει να είστε γενναίοι και να πιστεύετε στον εαυτό σας. Μην αφήνετε τον φόβο της αποτυχίας ή τον φόβο να φανείτε ανόητος να σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Αν θέλετε αυτή την προώθηση, προχωρήστε. Εάν αισθάνεστε ότι σας παραβλέπουν, κάντε τον εαυτό σας γνωστό. Αν πιστεύατε πάντα ότι θα μπορούσατε να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση, πιστέψτε στον εαυτό σας και πραγματοποιήστε το. Οικονομικά, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις όσον αφορά τις δαπάνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξοδεύετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι τυχόν αγορές ή επενδύσεις έχουν μελετηθεί σωστά και δεν βασίζονται σε συναισθηματική παρόρμηση.

H Δύναμη ανεστραμμένη

Δύναμη στην MONEY TAROT
Δύναμη στην MONEY TAROT

Η δύναμη ανεστραμμένη είναι παρόμοια με την όρθια, καθώς δείχνει ότι πρέπει να είστε γενναίοι και να έχετε πίστη στον εαυτό σας για να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Σε θέματα σταδιοδρομίας, αυτή η κάρτα είναι ένας ισχυρός δείκτης ότι έχετε αφήσει τον φόβο και το άγχος να σας κρατήσουν πίσω. Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να είναι παραλυτικός αν το επιτρέψετε. Η αμφιβολία για τον εαυτό σας, δεν σας εξυπηρετεί. Έχετε περισσότερη εσωτερική δύναμη, επιδεξιότητα και ικανότητα από ό,τι φαντάζεστε. Απλά πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Μόλις αρχίσετε να αποκτάτε αυτοπεποίθηση, θα βρείτε περισσότερη κατεύθυνση και εστίαση. Άλλοι θα παρατηρήσουν αυτή την αλλαγή. Οικονομικά, η δύναμη ανεστραμμένη είναι ένας ισχυρότερος δείκτης για να μην είστε παρορμητικοί με τα οικονομικά σας τώρα. Μπορεί να έχετε χρήματα σε αφθονία αυτή τη στιγμή, αλλά δεν ξέρετε πόσο θα διαρκέσει αυτό. Να είστε έξυπνοι με τα χρήματά σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ