Είσαι μάγισσα; Σημάδια και χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσεις

Αισθάνεστε  διαφορετικοί από άλλους ανθρώπους. Ότι δεν ταιριάζετε αρκετά. Αν τα ενδιαφέροντά σας δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των ανθρώπων που είστε κοντά. Τα σημάδια και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε είναι εάν τα ζώα έλκονται από σας. Εάν αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας στη φύση και άνετα στο σκοτάδι.. …  Τότε είναι πολύ πιθανό να είστε μάγισσα….

Είσαι μάγισσα; Σημάδια και χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσεις

Τι είναι μάγισσα;

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικά είδη μαγισσών. Οι παραδόσεις της μαγείας μπορούν να ποικίλουν ​​από τόπο σε τόπο και από άτομο σε άτομο τόσο σε σημάδια όσο και σε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, το είδος της μάγισσας για το οποίο μιλάω είναι αρκετά απλό: Μια μάγισσα είναι μια σοφή γυναίκα (ή άνθρωπος) που χρησιμοποιεί ενέργεια για να κάνει τα πράγματα να συμβούν.

Η μαγεία είναι ένα μονοπάτι που επιλέγετε να ακολουθήσετε.Ακόμα κι αν έχετε όλα τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται εδώ, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Είναι όλα σχετικά με την επιλογή.

Σημάδια και χαρακτηριστικά μιας μάγισσας

 • Δεν σας αρέσουν τα πλήθη. Η ενέργεια των ανθρώπων που φαίνεται να στροβιλίζεται γύρω σας, σας εξοργίζει. 
 • Έχετε πάντα τη δυνατότητα να βασίζεστε στη διαίσθησή σας. Κάθε φορά που χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση, η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα κίνητρα κάποιου, η διαίσθησή σας, θα σας βγάλει αμέσως έξω από αυτήν την κατάσταση. 
 • Ο θάνατος και αυτό που συμβαίνει μετά το θάνατό πάντα σας γοητεύει. Συχνά αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει δεν έχουν πάει πουθενά . Είναι ακριβώς πίσω από ένα λεπτό πέπλο και έχουν τους χαρακτήρες τους ακριβώς όπως όταν ήταν ζωντανοί .
 • Είστε ένα σφουγγάρι για τη γνώση. Αγαπάτε να διαβάζετε και να ανακαλύπτετε συνεχώς νέα πράγματα. Απολαμβάνετε τις πολυπλοκότητες του Σύμπαντος.
 • Νιώθετε ενέργεια. Κυριολεκτικά! Είναι στα χέρια σας. Ρέει μέσα σας. Στροβιλίζεται γύρω σας.  
 • Μπορείτε να προσδιορίσετε την ενέργεια οποιουδήποτε τόπου επισκεφθείτε. Μπορείτε να «διαβάσετε» την αύρα ενός χώρου. Άλλες φορές, αισθάνεστε ότι μπορείτε να ασκείτε μια ηρεμιστική επιρροή. 
 • Η Φύση είναι το σπίτι σας. 
 
Φυσικά σημεία ή χαρακτηριστικά μιας μάγισσας

Δεν υπάρχει τρόπος να κοιτάξετε απλά ένα άτομο για να προσδιορίσετε αν είναι ή όχι μάγισσα. Ωστόσο, μερικά από τα εσωτερικά χαρακτηριστικά της μάγισσας μπορεί να προκαλέσουν οπτικές ενδείξεις.

 • Προτιμάτε το ασήμι σε χρυσό. Μάγισσες όπως το ασήμι, επειδή είναι το χρώμα του φεγγαριού. Το ασήμι είναι μαλακό και λαμπερό, ενώ ο χρυσός είναι ασταθής και δυνατός. Ασημί ψίθυρος; χρυσές κραυγές.
 • Συλλέγετε πάντα πράγματα. Ασυνήθιστα βότσαλα, κοχύλια, περίεργα στριμμένα ραβδιά, φτερά πουλιών, οστά, νομίσματα, αποκόμματα υφάσματος ή χαρτιού, παλιά πράγματα,  που άλλοι άνθρωποι δεν θα έριχναν μια δεύτερη ματιά. Και γάτες ή άλλα ζώα.
 • Έλκεστε από τα ζώα . Έχετε μια φυσική σχέση με τα πλάσματα. Όχι μόνο τα κατοικίδια ζώα, αλλά και τα άγρια ​​ζώα.
 • Συσσωρεύετε αντικείμενα που αποκαλύπτουν τη μαγεία σας. Τα βιβλία στο ράφι σας. Τα περιεχόμενα των ντουλαπιών σας. Τα ζώα που σας περιβάλλουν και άλλα τυχαία αντικείμενα και περίεργα που συλλέγετε.Όλα υπονοούν την εσωτερική σας αλήθεια.
Witches feel connected to the moon emotionally, physically, and spiritually.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ