Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου για 15/2-21/2/20

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου για 15/2-21/2/20

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 1/10-7/10
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ξιφών αντανακλά τον φόβο για το μέλλον, ή ότι μπορεί ενδεχομένως να σας συμβεί στο μέλλον.

Αν φοβάστε για το μέλλον, είστε σε κίνδυνο καθότι δημιουργείτε τελικά μια αρνητική πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Η μη εκπλήρωση των προσδοκιών σας μπορεί να γίνει εφιάλτης το οποία σαφώς δεν είναι ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Εννέα των Ξιφών  σας περνάει το τελικό μήνυμα : Η ανησυχία και απελπισία είναι αυτά που κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντί να αναλώνεστε με αυτά, καιρός να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε.

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 1/10-7/10
Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων είναι ένα πολύ ισχυρό, χαρτί με θετικούς οιωνούς σχετικά με την αγάπη, την ευτυχία, την αγάπη και νέα ξεκινήματα. Σε γενικές γραμμές, στο εγγύς μέλλον οι άνθρωποι θα σας απαντήσουν  με  αγάπη, και καλή θέληση, περισσότερο από ότι συνήθως!. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να κάνετε  φίλους. Μπορεί ακόμα μία υπάρχουσα σχέση να παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο ή εάν είστε μόνοι , μια νέα σχέση είναι πιθανό να εμφανιστεί σύντομα.

Με τον Άσσο των Κυπέλλων, η Θεία αγάπη και συμπόνια ξεχύνονται μέσα από σας.. Παίρνετε αγάπη, δίνετε αγάπη, είστε η αγάπη. Η καρδιά σας ξεχειλίζει.

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 1/10-7/10
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο σας προειδοποιεί για κάποιο παλιό χρέος και σας υπενθυμίζει να αποφεύγετε την συσσώρευση οφειλών.

Αν κάποιοι ψάχνετε για νέες πηγές εσόδων, μπορεί να χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πολλοί από εσάς  νομίζετε ότι είσαστε ανοιχτοί ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαστε. Ναι, είναι καλό να είσαστε ανεξάρτητοι, αλλά όταν κάποιες φορές φτάνετε στα άκρα μπορεί να αποξενωθείτε από τους άλλους.  Δοκιμάστε εσείς να δώσετε περισσότερα, αντί να περιμένετε να σας δοθούν.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ