Εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου από 15/2-21/2/20

Καρκίνος (22/6-22/7)
Εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου από 15/2-21/2/20

Επαγγελματικά: Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου από 15/2-21/2/20
Tο Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

To Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει καθυστέρηση και αποτυχία. Υπάρχουν απογοητεύσεις με την αδυναμία επίτευξης των στόχων σας. Οι χαμηλές μισθοδοσίες που συχνά δεν καταβάλλονται έγκαιρα σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των δυνατοτήτων και των ονείρων σας.

Σε κάθε ανάγνωση, περί επαγγελματικών το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει μεγάλες απογοητεύσεις, αμφιβολίες και ανησυχίες για το μέλλον.

To Tρία των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει να είστε δεκτικοί στις ανάγκες σας .Να αναγνωρίσετε πότε χάνετε τα ταλέντα, τις δεξιότητές σας. Θα υπάρξει επίλυση μετά από κάποιο αγώνα.  Αλλά τώρα είναι ακόμα απαραίτητη η εργασία. Η σωστή ισορροπία δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. Αυτό γιατί ασχολείστε με τις “εσωτερικές” σκέψεις και .αποκλείεται τα εξωτερικά πλεονεκτήματα. Έχετε γίνει μάρτυρες προσφέροντας πολύ περισσότερα σε άλλους και οι άλλοι να επωφελούνται από εσάς. Πρέπει να ελέγξετε τα πάντα πριν προχωρήσετε. Μια απρόσεκτη προσέγγιση μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε την αποτυχία κάποιου έργου λόγω προβλημάτων που είναι μεγαλύτερα από όσα προβλέπετε.

Αισθηματικά: Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου από 15/2-21/2/20
Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Αναρωτιέστε μήπως αν έχετε κάνει μεγάλες θυσίες και άσκοπες αυτοθυσίες; Αν ναι επανεξετάστε την σχέση σας και δείτε για ποιο λόγο δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία με τον σύντροφο σας τον τελευταίο καιρό και ποιος ο πραγματικός λόγος της αύξησης συγκρούσεων ανάμεσα  σας. Κάποιος από τους δύο σας αποφεύγει την ισότητα ανάμεσα στην σχέση . Μήπως είστε εσείς αυτό το πρόσωπο; Μήπως έχετε λάθος φίλους που σας οδηγούν σε λάθος κατεύθυνση; Αν δεν σας ικανοποιεί μια σχέση πείτε το ξεκάθαρα και φύγετε! Μην εμποδίζετε το δρόμο του πεπρωμένου ή του συντρόφου σας!

Οικονομικά: Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου από 15/2-21/2/20
Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο, μπορεί να δείχνει έλλειψη χρημάτων, απρόσεκτη χρήση κεφαλαίων, περιττό χρέος και δυσκολίες στον προϋπολογισμό. Είναι επίσης ένδειξη δυσμενούς αλλαγής περιουσίας, αποδιοργάνωσης και ανησυχιών για την «έλλειψη».

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο, σας περνάει το μήνυμα ότι θα χρειαστεί να εξετάσετε διαφορετικούς ή εναλλακτικούς τρόπους. Μόνο έτσι θα  μπορέσετε να προχωρήσετε στις καθημερινές σας συναλλαγές, και να ξεπεράσετε τα υπάρχοντα εμπόδια.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ