Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού για 15/2-21/2/20

Σκορπιός (24/10-22/11)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού για 15/2-21/2/20

Επαγγελματικά: Το Άστρο ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/10-7/10
Το Άστρο ανεστραμμένο

To Άστρο είναι η μοναδική μεταφυσική κάρτα της Ταρω. Σας επιτρέπει να ταξιδέψετε όπου θέλετε! Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι αυτό το χαρτί αφορά την έμπνευση. Και επειδή εδώ έρχεται ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αυτήν τη περίοδο μάλλον στερείστε φαντασίας. Δεν δίνετε ή δεν ψάχνετε να βρείτε πρακτικές λύσεις για τα προβλήματα σας και ακόμα μπορεί να υποδηλώνει πως τα ιδανικά σας και οι προσδοκίες σας είναι τόσο μεγάλες που κανένας –ούτε εσείς οι ίδιοι- δεν θα μπορέσετε να φανείτε αντάξιοι τους!

Αισθηματικά: Το Έξι των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/10-7/10
Το Έξι των κυπέλλων

Αρκετοί από σας μπορεί σήμερα να έχετε πέσει σε περισυλλογή, εξαιτίας οικογενειακών σκανδάλων! Πολλοί από εσάς νιώθετε ότι υφίστασθε μια τεράστια συμπίεση. Θέλετε να τα παρατήσετε και να σηκωθείτε να φύγετε! Δεν έχετε όμως την δύναμη. Το Έξι των κυπέλλων υποδηλώνει πως αισθηματικοί δεσμοί λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες.

Είτε εσείς δεν σέβεστε τους γονείς σας γιατί πιστεύετε ότι επεμβαίνουν στα εσωτερικά σας, είτε τα παιδιά σας δεν σέβονται εσάς γιατί ισχυρίζονται ότι τους μπαίνετε εμπόδιο.

Αγαπητοί φίλοι μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος να σας επηρεάζουν. Χρειάζεται ορισμένοι από εσάς να αποδεχτείτε το γεγονός ότι ένας κύκλος της ζωής σας έκλεισε. Προσφέρατε τον εαυτό σας σαν δώρο.

Σύντομα κάτι πολύ αξιόλογο θα συμβεί ως ανταμοιβή για αυτό.

Μια νέα φιλία, ένας νέος εραστής, ένα καινούριο περιβάλλον!

Μην διστάσετε να γεμίσετε τα ποτήρια σας για μία ακόμα φορά!

Οικονομικά: Ο Ερημίτης

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/10-7/10
Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης υποδηλώνει ότι αυτή είναι μια στιγμή  για να είστε συντηρητικοί, όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Συντηρητικοί επίσης όσον αφορά τις αποφάσεις σας σε όλα τα επίπεδα -επαγγελματικά, οικονομικά Αποφύγετε τις διαφωνίες και μην εμπλακείτε σε θέματα διαιτησίας για να εξομαλύνετε καταστάσεις γιατί θα πληρώσετε εσείς “την νύφη “. Αποφύγετε επίσης τα τυχερά παιχνίδια!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ