Εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη για 15/2-21/2/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη για 15/2-21/2/20

Επαγγελματικά: Το Επτά των Ξιφών 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 1/10-7/10
Το Επτά των Ξιφών

Φαίνεται  ότι τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να μοιραστείτε ό, τι ξέρετε με άλλους ή να δώσετε πάρα πολλές πληροφορίες . Δυστυχώς, μπορεί να μην είστε σε θέση να εμπιστεύονται τους γύρω σας, όπως εσείς νομίζετε αλλά πρέπει. Βασιστείτε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή και να είστε  όσο αυτάρκεις  μπορείτε. Εάν έχετε ένα μυστικό, όσο λιγότεροι  άνθρωποι το ξέρουν τόσο το καλύτερο.

Σε μια πιο θετική έκβαση, το Επτά των Ξιφών επισημαίνει ότι πρέπει να είστε στρατηγικοί σε αυτό που κάνετε. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τη μία. Για αυτό, πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Να κατευθύνετε την προσοχή σας σε λίγες εργασίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Είναι ο κανόνας 80-20: το 20% της δουλειάς σας θα αντιπροσωπεύει το 80% των αποτελεσμάτων σας. Οπότε εστιάστε στο 20%. Μπορεί να είστε σε θέση να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή καθήκοντα, αλλά όχι όλα. 

Αισθηματικά: Η Εγκράτεια

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 1/10-7/10
Η Εγκράτεια

Σε σχέση με τις άλλες κάρτες  η  Εγκράτεια αντιπροσωπεύει την  προσαρμογή &τον συντονισμό. Αυτό στον αισθηματικό τομέα υποδηλώνει μικρές αμοιβαίες υποχωρήσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να λειτουργήσετε αρμονικά με τον σύντροφο σας. Μόνο έτσι θα είστε σε  θέση να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο συνδυασμό όπου ο ένας θα αλληλοσυμπληρώνει τον άλλο.Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βιαστείτε, απλά αφήστε να εξελιχθεί η κατάσταση στο φυσικό της  ρυθμό .

Οικονομικά: Η Σελήνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 1/10-7/10
Η Σελήνη

Η Σελήνη σηματοδοτεί την δράση και την αντίδραση που απαιτούνται όταν πρόκειται για επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Αν η διαίσθηση σας, σας λέει ότι κάτι μπορεί να εξελιχθεί σε καλύτερο, ακολουθήστε την διαίσθηση σας. Εάν όχι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε περισσότερο. Είναι καλύτερα να περιμένετε και να είστε σίγουροι από το να αποφασίσετε τώρα και να λυπάστε αργότερα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ