Εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/2-21/2/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 15/2-21/2/20

Επαγγελματικά: Οκτώ των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/10-7/10
Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των  Κυπέλλων σας φανερώνει τη δυνατότητα αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε μια δουλειά, καριέρα, σύντροφο, την οικογένεια, το σπίτι ή ακόμα και τη χώρα που βρίσκεστε  για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας σε όποιο τομέα της ζωής σας, πείτε αντίο και  προχωρήστε. Το Οκτώ των Κυπέλλων μπορεί να εμφανιστεί όταν έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας. Μπορεί να έχετε χάσει κάτι ή κάποιον με ιδιαίτερη αξία για εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε αμηχανία ή φόβο ως προς το τι θα προκύψει στη συνέχεια.

Αισθηματικά: Άσσος Ξιφών ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/10-7/10
Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος

Σήμερα απαιτείται μεγάλη προσοχή εκ μέρους γιατί κάποιοι θα δεχθείτε χτυπήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Μπερδέματα και κυρίως συναισθηματική στέρηση μπορεί να οδηγήσουν σήμερα είτε εσάς είτε τον σύντροφο σας σε ξεσπάσματα  βίας.

Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι για σήμερα είναι εμφανές όσο ποτέ άλλοτε το γεγονός ότι καλό μαθαίνοντας τους άλλους σε υπερβολικό βαθμό, οδηγείτε εαυτούς στην καταστροφή. 

Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος σας συμβουλεύει να μην υποχωρήσετε πλέον ούτε ένα βήμα από την θέση που βρισκόσαστε τώρα.

Οικονομικά: Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/10-7/10
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι πολλοί από εσάς που εργαστήκατε μέσα σε μία περίοδο ανησυχίας και κατάθλιψης έχετε αρχίσει να επανακάμπτεται. Μπορεί να συνειδητοποιήσατε πρόσφατα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φανταζόσασταν .Μπορείτε να αρχίσετε να χαλαρώνετε και φροντίστε να ηρεμήσετε τον εαυτό σας από περασμένες τρομακτικές καταστάσεις.

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο έχει παρόμοια ερμηνεία με το όρθιο. Υποδηλώνει ότι μπορεί να τρομοκρατείστε από εφιάλτες, και άγχος. Κάποιο τραύμα από το παρελθόν σας εξακολουθεί και παραμένει αγιάτρευτο. Εδώ όμως βλέπουμε και την ελπίδα. Ότι υπάρχει η επιθυμία να εγκαταλείψετε αυτόν τον εφιάλτη. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η ταλαιπωρία δεν θα σταματήσει μέχρι να εστιάσετε εσείς στην προσπάθεια να την αφήσετε Υπάρχει μεγάλη απόσταση που πρέπει να διανύσετε για να οδηγήσετε τον εαυτό σας προς την απελευθέρωση. Αν δεν το κάνετε μπορείτε να οδηγηθείτε σε μεγαλύτερη απελπισία. Η δουλειά σας είναι να αποφύγετε αυτό το αποτέλεσμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ