Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

8 kypellon anestrameno
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Μπορεί να σκέφτεστε να αφήσετε μια κατάσταση που φαίνεται ότι δεν λειτουργεί πλέον.  Το γεγονός όμως ότι η κάρτα αυτή ήλθε ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε  και τονίζει την ανάγκη του να σκέφτεστε λίγο περισσότερο.Ναι είναι γεγονός ότι σε πολλούς τομείς τη δικής σας ζωής τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Παραμένετε σε μια στάσιμη κατάσταση. Στον εργασιακό τομέα ενδεχομένως να υπάρχει ένα περιβάλλον όπου δεσπόζουν οι ίντριγκες.

Αισθηματικά: Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

TO DEKA TON DINARION ANESTRAMMENO
Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο σας καλεί να αναγνωρίσετε ότι αντιμετωπίζετε το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, και αισθάνεστε χαμένοι. Δεν ξέρετε τι να κάνετε. Όταν αυτή η αίσθηση της σύγχυσης αυξάνεται μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικούς ή συναισθηματικούς κινδύνους. Αναγνωρίστε ότι τυχόν παρορμήσεις να αναλάβετε ρίσκα βρίσκονται σε άμεση αντίθεση με τις βασικές σας ιδιότητες προσοχής, δεξιοτήτων και προνοητικότητας.

Μερικές φορές, ο κίνδυνος είναι δικαιολογημένος, ανάλογα με τα προβλεπόμενα αποτελέσματα. Αλλά εάν ο κίνδυνος προέρχεται από την ανυπομονησία, τότε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την απερισκεψία είναι τεράστια.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Ξιφών

ASSOW XIFON
Ο Άσσος των Ξιφών

O Άσσος των Ξιφών αντιπροσωπεύει μια περίοδο μεγάλης διορατικότητας και πνευματικής διαύγειας. Σηματοδοτεί μια “σημαντική ανακάλυψη ” που οδηγεί την συνειδητή κατανόηση και το ψυχικό σκεπτικό να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους. Έτσι η επίτευξη των στόχων ξαφνικά γίνεται πολύ πιο εύκολη.

O Άσσος των Ξιφών  αναφέρετε στο γεγονός ότι έχετε μια ευρύτερη έννοια κάποιου θέματος που σας έχει απασχολήσει. 

O Άσσος των Ξιφών  υποδηλώνει ότι  αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να ξεφύγετε από τις ομίχλες που σας εμπόδιζαν να δει την εσωτερική αλήθεια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπείτε στην καρδιά του θέματος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ