Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΝ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟ
Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε κάθε τι που θα θέλατε, ή νομίζετε ότι σας αξίζει, στην εργασία σας.Παρόλα αυτά σε γενικές γραμμές θα επαναξιολογηθούν κάποια πράγματα και οι καταστάσεις θα αρχίσουν να καλυτερεύουν.

To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο λέει ότι αν ψάχνετε για δουλειά, μείνετε αισιόδοξοι και παρουσιάστε τον εαυτό σας ως ένα χαρούμενο πρόσωπο στους γύρω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

Αισθηματικά: Το Επτά των Κυπέλλων

epta ton kypellon
Το Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να έχετε πολλές ρομαντικές επιλογές στο χέρι. Να είστε σαφείς και συγκεκριμένες για το τι θέλετε από μια σχέση. Αξιολογείστε τις επιλογές σας προσεκτικά. Να είσαστε ειλικρινείς με όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας)και εν συνεχεία προχωρήστε. Χρειάζεται προσοχή στις αγάπες με την «μεθυστική βιασύνη” που συμβαίνει μόνο στην αρχή μιας σχέσης.

Οικονομικά: Ο Τροχός

Ο Τροχός της Τύχης

Ο Τροχός της Τύχης, υποδηλώνει καλή τύχη, επιτυχία και ανταμοιβές. Λέει ότι μια αλλαγή προς το καλύτερο είναι έτοιμη να αρχίσει. Τα πράγματα κοιτώντας τα από ψηλά αυτή τη στιγμή,σας κάνουν να διατηρείτε την πίστη σας.

Ο Τροχός της Τύχης μπορεί να υπονοεί ότι νοιώθετε σαν μα ελέγχετε περισσότερο τα πράγματα στη ζωή σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ