Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

okto tvn rabdon anestrammeno
Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να δείξει σημαντικές καθυστερήσεις, ιδίως όσον αφορά τα ταξίδια ή σε σχέδια εν εξελίξει. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολλή ενέργεια και ενθουσιασμός για να προχωρήσετε, τώρα αντιμετωπίζετε πολλαπλά εμπόδια στην πορεία σας. Αυτό είναι εξαιρετικά απογοητευτικό και μπορεί να σας κάνει ολοένα και πιο ανυπόμονους μέρα με τη μέρα.

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει να αναζητήστε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

ippotis jifon anestrammenos
Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς αναζητάτε την αλήθεια σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. 

Χαρακτηρίζεστε όμως από ένα είδος ενέργειας που ναι μεν επιφέρει αλλαγές, αλλά συνοδεύεται συχνά από συγκρούσεις.

 Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος σας προειδοποιεί σήμερα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πιθανή συνάντηση με κάποιον πρώην όπου μπορεί να ανταλλαχθούν σκληρά λόγια.

Έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά γιατί κάποιοι σήμερα ίσως προσπαθήσουν να σας δυσφημήσουν.

Οικονομικά: Ο Κόσμος ανεστραμμένος

O KOSMOS ANESTRAMMENOS
Ο Κόσμος ανεστραμμένος

Ο Κόσμος ανεστραμμένος υποδηλώνει την θλίψη. Υπαινίσσεται ότι διαρκείς αμφιβολίες είναι ο ανασταλτικός παράγοντας στην λήψη ζωτικών αποφάσεων. Συνεχείς καθυστερήσεις μπορεί να αποβούν εις βάρος σας.

 Ο Κόσμος ανεστραμμένος ενίοτε υποδηλώνει και την έλλειψη φαντασίας ή ενθουσιασμού. Την αδυναμία του να παρακολουθήσετε τη εξέλιξη κάποιων σχεδίων. Παρόλα αυτά επειδή ο Κόσμος είναι η καλύτερη κάρτα της Ταρώ αν και ανεστραμμένος υποδηλώνει πως ότι θέλετε να γίνει θα γίνει αλλά οχι όταν το θέλετε εσείς.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ