Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

basiliaw jifon
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών είναι ένα σύμβολο πνευματικής δύναμης και εξουσίας, και έχει το θάρρος και την διάνοια, ώστε να πετύχει ό τι επιθυμεί. Εκπροσωπεί την απόφαση, την εντολή και την διακυβέρνηση. Ο χαρακτήρας του υποδηλώνει την ηγεσία του δικαστή, δικηγόρου, ή στρατιωτικού διοικητή των οποίων τα συναισθήματα πρέπει να διατηρούνται υπό έλεγχο κάτω από μεγάλες πιέσεις . Ως εκ τούτου ο Βασιλιάς των Ξιφών σας ζητά να παραμείνετέ αναπόσπαστοι και αντικειμενικοί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ίσως ορισμένοι από εσάς σήμερα να δεχθείτε μια πολύτιμη συμβουλή από ένα τέτοιο άτομο.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

pente ton kypellonn anestrameno
Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο σηματοδοτεί το γεγονός ότι είναι καιρός να αφήσετε το παρελθόν και να στραφείτε προς το μέλλον. Αυτό επίσης μπορεί να συνεπάγεται, ότι χρειάζεται να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να αρνείστε να προχωρήσετε εξαιτίας του πόνο και της θλίψη σας. Με το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο  έχετε την τάση να θυματοποιείτε τον εαυτό σας . Να θυμάστε ότι η αρνητικότητα προσελκύει περισσότερη αρνητικότητα. Άν λοιπόν βλέπετε τον εαυτό σας σαν πηγή θλίψεων, έτσι και θα παραμείνετε ! Η ζωή σας θα μιμείτε τις πεποιθήσεις σας.

Οικονομικά: Το Πέντε των Ράβδων

5 ton rabdon
Το Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει πως εντυπωσιακές προκλήσεις θα υπάρξουν από τους ανταγωνιστές σας. Προσέξτε μην εμφανιστείτε ανοργάνωτοι. Ανεκπλήρωτες επιθυμίες πυροδοτούν αναταραχές και συγκρούσεις. Δώστε προσοχή στις όποιες αιτίες. Έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Το Πέντε των Ράβδων σας συμβουλεύει να επανεκτιμήστε τις μεθόδους σας και σχεδιάστε νέους τρόπους προσέγγισης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ