Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

vasilias tn rabdon anestrammenos
Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά. Πιθανότατα να υπάρξει προσέγγιση από άτομο που θα θελήσει να σας χειραγωγήσει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος στα αισθηματικά υποδηλώνει φλογερές αλλά βραχύβιες σχέσεις.

Ως αντανάκλαση του εαυτού σας, ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι βάλατε στόχους πέρα από τις δυνατότητες σας. Ως εκ τούτου, μπορεί να δυσκολευτείτε ως προς την επίτευξη τους ή να καταλήξετε σε αποτυχία. Ρυθμίστε πιο ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό σας και να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα, ούτε να ικανοποιείτε τους πάντες.

Αισθηματικά: Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

ENNIA ΧΙΦΟΝ ANESTRAMMENO
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Όταν το Εννέα των Ξιφών είναι  ανεστραμμένο είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι κάποια πράγματα έρχονται πιο έντονα στο προσκήνιο. Η αντίστροφη αυτή η κάρτα δεν λειτουργεί ως άμεσο αντίδοτο στην καταθλιπτική όρθια εκδοχή γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος που να λέει πως πολλοί από εσάς θα είστε σε θέση να περάσετε απότομα από το ένα στάδιο στο άλλο. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να παρατηρήσουμε μια επιδείνωση της κατάστασης και όχι μια βελτίωση. Έχουμε να κάνουμε με την φυλή των  ξιφών,( το στοιχείο του αέρα) Σε ένα μυαλό ή  μια διάνοια ήρθαν τα μέσα -έξω με το μαρτύριο και την αρνητικότητα ως εύκολη διαφυγή.

Το Εννέα των Ξιφών είναι  ανεστραμμένο σας συμβουλεύει σήμερα να απεμπλακείτε από την αυτολύπηση ή το μίσος για τον εαυτό σας.

Οικονομικά: Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

dyo kkypellon anestrammeno
Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει την συντριβή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή την λανθασμένη επιλογή σε θέματα επενδύσεων. Οι συνέπειες θα αρχίσουν να φαίνονται τώρα.

Επειδή ακόμα τα οικονομικά συνδέονται άρρηκτα με τα επαγγελματικά το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο αναφέρετε σε ένα χώρο εργασίας όπου δεν υπάρχει σωστή ομαδική. Επικρατεί ο ανταγωνισμός αντί του συναγωνισμού.  Να είστε προσεκτικοί στην ανάμειξη των επαγγελματικών με τα αισθηματικά στον ίδιο εργασιακό χώρο.

Γενικά, το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο φέρνει δυσαρμονία και ένταση στο χώρο εργασίας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ