Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Η Σελήνη

selini
Η Σελήνη

Η Σελήνη υποδηλώνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς μπορεί να αρνείστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια.

Η Σελήνη  αντανακλά σήμερα τις ανασφάλειες σας! Υποδηλώνει ότι αυτές είναι που στέκονται εμπόδιο στην όποια εξέλιξη σας.

Η Σελήνη υποδηλώνει ότι ίσως να έχετε λάθος κρίση επάνω σε κάποια πράγματα. Εκλάβετε την κάρτα της Σελήνης σαν μια προειδοποίηση ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται!.

Αισθηματικά: Το Άρμα ανεστραμμένο

arma anestramenno
Το άρμα ανεστραμμένο

To Άρμα ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς έχετε χάσει τον έλεγχο των πραγμάτων. Δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και από την πλευρά του συντρόφου σας.

Εάν ανήκετε σε αυτούς που θέλετε να έχουν τον έλεγχο του πεπρωμένου τους, αυτή είναι η στιγμή για να σφίξετε τα ηνία και να γίνετε πιο πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε.

Ενώ η αίσθηση της απώλειας της δύναμης μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντική, το κλειδί είναι στο να ελέγξετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε.

Οικονομικά: Το Επτά των Ξιφών

EPTA TON XIFON
Το Επτά των Ξιφών

Το Επτά των Ξιφών συχνά εμφανίζεται όταν χρειάζεται να κάνετε κάτι που απαιτεί   γενναιότητα  και θάρρος. Το  μήνυμα της είναι  να μην παραιτηθείτε. Αν οι  συμπεριφορές σας, τα σχέδια και η προσέγγιση σας  δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, απλά αλλάξτε τα. Χρησιμοποιήστε την πρωτοβουλία σας. Βρείτε άλλο τρόπο για να πάρετε ότι θέλετε, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται την ανάληψη κινδύνων ή την τολμηρή προσέγγισή σας σε μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο. Πρέπει  να είστε σίγουροι για το αν έχετε τα κότσια για να κάνετε  ότι χρειάζεται. Διαφορετικά  θα πρέπει να κάνετε ότι είναι απαραίτητο. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε. Να φανείτε  ευπροσάρμοστοι, πολυμήχανοι, ευέλικτοι και έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας, όταν το Επτά των Ξιφών εμφανίζεται.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ