Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

H DIKAIOSYNH ANESTRAMMENH
Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι είστε απρόθυμοι να αναζητήσετε σημασίες πίσω από  γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή την περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε απολύτως ειλικρινής είτε με τον εαυτό σας είτε σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους άλλους.

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς αρνείστε να υπεισέλθετε στην βαθύτερη και μεγαλύτερη κατανόηση των μαθημάτων της ζωής  

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι δίκες εν εξελίξει θα αναβληθούν και άλλα νομικά έγγραφα βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικά: Ο Αυτοκράτορας

aytokratoraw
Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας, όπως  σύζυγο, εραστής ή ίσως μια πατρογονική φιγούρα.

Ο Αυτοκράτορας είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σας και θα σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Ο Αυτοκράτορας αντιπροσωπεύει έναν ισχυρό σύμμαχο. Κάποιον που μπορεί να επηρεάσει ανθρώπους και γεγονότα για χάρη σας. Συχνά είναι ένας άνθρωπος εξουσίας ή θέσης. Ένα αφεντικό, ή επαγγελματία σύμβουλο.

Μπορεί όμως να είναι μια προειδοποίηση ότι κάποιος άνθρωπος υπερβολικά αυταρχικός κινείτε προς το μέρος σας. Ίσως είστε αυτός που παρουσιάζει αυτά τα «προσόντα». Φροντίστε λοιπόν να ρεγουλάρετε τα συναισθήματα σας και τις αντιδράσεις αν θέλετε να υπάρξει μια υγιής σχέση.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Ξιφών

vales ton xifvn
ο βαλές των ξιφων

Ο Βαλές των Ξιφών αντανακλά μια αφθονία ενέργειας, πάθους και ενθουσιασμού. Νοιώθετε ανυπόμονοι για να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο μια νέα ιδέα ή εργασία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε όλα τα νέα έργα, με την τεράστια ποσότητα ενέργειας και ενθουσιασμού που διαθέτετε.

Η πρόκληση, όμως, βρίσκεται αλλού. Βρίσκετε στο αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε απέναντι στις υποχρεώσεις σας.

 Όπως συμβαίνει με όλους τους βαλέδες, η αρχή φαίνεται πάντα πολλά υποσχόμενη, αλλά κάτι άλλο απαιτείται προκειμένου να διατηρηθούν οι ρυθμοί.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ