Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Κυπέλλων

dyo ton kippellon
To Δύο των Κυπέλλων

To Δύο των Κυπέλλων σήμερα σχετίζεται με την εργασία. Σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μια καλή και ισορροπημένη συνεργασία. Σηματοδοτεί θετικά τις νέες επιχειρήσεις. μεταξύ στενών φίλων ή ρομαντικών συνεργατών. Συμβολίζει μια πολύ θετική προοπτική, όπου η συνεργασία σε μια φιλική, υποστηρικτική ατμόσφαιρα είναι εξίσου σημαντική με το κέρδος. Αν ψάχνετε για δουλειά, τότε είναι αναμενόμενο να βρείτε απασχόληση όπου θα υπάρχουν οι απαραίτητοι όροι καλής συνεργασίας. Στον εργασιακό σας χώρο κάποιοι ανώτεροι σας μπορεί να έχουν την άποψη ότι είστε προορισμένοι για υψηλότερα πόστα.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας, τότε ορισμένοι από εσάς μπορείτε να εισέλθετε στις θεραπευτικές τέχνες ή εναλλακτικές θεραπείες.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

VASILISSA TON XIFON
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών είναι μιά έξυπνη γυναίκα με απίστευτες ιδιότητες. Είναι διακριτική και φιλόδοξη. Είναι ιδιοφυής και ευέλικτη. Συχνά υπερέχει σε εξυπνάδα αυτούς που την αντιμάχονται. Είναι μια γυναίκα που πιστεύει στις δυνάμεις της. Όμως παρά τις εκπληκτικές της ικανότητες συχνά παρουσιάζεται σαν ένα άτομο που είναι πικραμένο σε σχέση με το παρελθόν.

Οικονομικά: Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

EPTA TON RABDON ANESTRAMMENO
Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να είσαστε προσεκτικοί αλλά όχι αναποφάσιστοι!

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας εφιστά την προσοχή γιατί ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρχουν ίντριγκες γύρω από εσάς.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει ότι πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Διαφορετικά η κατάσταση σύγχυσης ή της διστακτικότητας απέναντι στους ανταγωνιστές σας μπορεί να σας επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα! 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ