Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη/

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αντιπροσωπεύει μια συνειδητή επίγνωση ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Τόσο στις παρούσες όσο και στις μελλοντικές σας καταστάσεις. Ταυτόχρονα, η κάρτα της Δικαιοσύνης υποδηλώνει ότι οι  μελλοντικές σας ενέργειες μπορεί να αλλάξουν από ένα μάθημα που πήρατε στο παρελθόν. Δεν μπορείτε να είστε ειλικρινής με τους άλλους, χωρίς να είστε πρώτα ειλικρινής με τους εαυτούς σας.

Αισθηματικά: Ο Μάγος

MAGOS
Ο Μάγος

Η κάρτα του Μάγου συνήθως εμφανίζεται όταν  σε μια στιγμή της ζωή σας  έχετε τη δημιουργική δύναμη και ενέργεια για να ξεκινήσετε  ένα νέο κύκλο ζωής για τον εαυτό σας. Έχετε τη δυνατότητα να λάβετε την δύναμη του Σύμπαντος και να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Η κάρτα  ο Μάγος  δείχνει ότι η κατάσταση έχει (ή σύντομα θα έχει)  όλα τα εγγενή συστατικά έτσι ώστε  να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Αυτές οι επιθυμίες μπορεί να είναι πνευματικές, φυσικές , συναισθηματικές , ή ψυχικές.

Οικονομικά: Το Δέκα των Ξιφών

DEKA TON XIFON
Το Δέκα των Ξιφών

Το Δέκα των Ξιφών είναι μια υγιής προειδοποίηση, έτσι ώστε  μην κατά λάθος γίνετε τραυματίες.

Το Δέκα των Ξιφών  αναφέρεται επίσης σε κακές αποφάσεις ή επενδύσεις και τώρα αισθάνεστε τις συνέπειες αυτών των γεγονότων. Θα πρέπει να αρχίσετε ξανά. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ