Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι σήμερα αρκετοί από εσάς αμφιβάλλουν για το αν η στρατηγική που επιλέξατε είναι η σωστή. Πολλούς από εσάς σας χαρακτηρίζει η έλλειψη ενθουσιασμού. Άλλοι από σας δεν συνειδητοποιείτε το μέγεθος των δυνατοτήτων σας.

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι κάποιοι από σας θα απορρίψετε κάποιες πολύτιμες συμβουλές που θα σας δοθούν.

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος σε καθαρά αισθηματικά θέματα είναι η κατεξοχήν κάρτα που υποδηλώνει ότι :Προσπαθείτε να μεταφέρετε τα λάθη σας στον άλλον ή ο άλλος σε σας.

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος υποδηλώνει υπακοή δια μέσω φόβου και όχι διαμέσου εμπιστοσύνης. Υποδηλώνει ταμπού και προκαταλήψεις. Υποδηλώνει τις όποιες ενοχές.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων για τη σημερινή ημέρα δείχνει ότι είναι πιθανό να έχετε μια    ψυχολογική εξάντληση ή απογοήτευση, από υλικής άποψης.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι νομίζετε πως όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, δεν έχουν περαιτέρω προοπτικές. Κάνετε λάθος επειδή δεν δίνετε σημασία στα καλά που έχετε αποκτήσει και είναι γύρω σας.