Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: To Επτά των Ράβδων

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Σε θέματα επαγγελματικά το Επτά των Ράβδων υπονοεί ότι θα πρέπει να είστε πολύ επινοητικοί. Να σκέφτεστε την επόμενη κίνηση αν θέλετε να πετύχετε στην καριέρα σας ή τη δουλειά σας. Το παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν θα σας οδηγήσει πουθενά αυτήν την φορά. Αν ψάχνετε για δουλειά, τότε δημιουργήστε ένα πραγματικά ασυνήθιστο βιογραφικό σημείωμα .Ώρα να σταματήσουμε να κάνετε ότι οι όλοι και να αρχίσετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Αισθηματικά: Το Επτά των Κυπέλλων

Το Επτά των Κυπέλλων

Στα αισθηματικά το Επτά των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι όλα δεν είναι σωστά ή ότι κάτι έχει αλλάξει. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι που λείπει από τη σχέση σας ή νοιώθετε συναισθηματικά ανεκπλήρωτοι. Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε χάσει την προσωπική σας ταυτότητα μέσα στη σχέση και αναρωτιέστε το γιατί;

Οικονομικά: Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ασταθή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Εάν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε τις αποταμιεύσεις σας, σε μια εταιρική σχέση, να μην βιαστείτε ή να εξαναγκαστείτε σε τίποτα. Οι εμφανίσεις μπορούν να είναι απατηλές. Ελέγξτε όλα τα  “ψιλά γράμματα ” και τις ρήτρες. Κάντε τις δικές σας αναζητήσεις στο παρασκήνιο. Εάν δεν μπορείτε μην επενδύσετε τα λεφτά σας με άσκοπα. 

Από την άλλη πλευρά, ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι  ήρθε η ώρα  να απελευθερώσετε τα χρήματα σας για να αγοράσετε το αντικείμενο της επιθυμίας σας. Η αγορά που συνδέεται με τον Άσσο των Δηναρίων ανεστραμμένο, θα είναι μεγάλη.