Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Ο Κρεμασμένος

ΚRΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Ο Κρεμασμένος

Όταν ο Κρεμασμένος έρχεται ανεστραμμένος δείχνει ότι έχει έρθει η ώρα του να ξεφύγετε από μια δουλειά  που δεν σας αντιπροσωπεύει πλέον. Σκεφτείτε πράγματα και θυσίες που κάνατε και τώρα πια δεν λειτουργούν πλέον .Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε παλιά οράματα αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος  για να είστε ευτυχείς. Αν είστε σε μια εργασία ρουτίνας λόγω ύφεσης δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φρικάρετε . Αν όμως σας συμβεί κάτι τέτοιο αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να είχατε πάρει ή που πρέπει να πάρετε.

Αισθηματικά: Η Εγκράτεια

egkrateia
Η Εγκράτεια

Η Εγκράτεια σας ζητά να είστε υπομονετικοί, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσετε με χρόνο και ακρίβεια. Η υπομονή και η μετριοπάθεια θα έχει ως αποτέλεσμα την καλή διαχείριση όλων των πραγμάτων. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βιαστείτε, απλά αφήστε να εξελιχθεί η κατάσταση στο φυσικό της  ρυθμό .

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων

vasilisa ton rabdon
Η Βασίλισσα των Ράβδων

Το πάθος σας βρίσκεται σε έξαρση! Έτοιμο να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή.  Αναζητάτε μια διέξοδο για την ενέργειά σας. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή ενός νέου δικού σας  έργου στον επαγγελματικό τομέα ή να βοηθήσετε κάποιον σε μια συναρπαστική επιχείρηση. Το γεγονός ότι αγαπάτε τόσο πολύ την δραστηριότητα  θα τραβήξει τον  θαυμασμό τρίτων  ως αποτέλεσμα των δεξιοτήτων σας και της λαμπρής προσωπικότητας σας.

Η Βασίλισσα των Ράβδων είναι άμεση, αποφασιστική και συνδέεται με την Θέληση στον κατάλληλο χρόνο.. Η Βασίλισσα των Ράβδων αντιπροσωπεύει ένα άτομο που ξέρει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή, και στοχεύει στους στόχους του με μεγάλη αφοσίωση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ