Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Δηναρίων

okto ton dinarion
To Οκτώ των Δηναρίων

Το Οκτώ των Δηναρίων υποδηλώνει μια νέα αρχή όσον αφορά την εργασία πρός την αλλαγή ή ανανέωση. Το Οκτώ των Δηναρίων συμβολίζει την ανυποχώρητη προσπάθεια, για μια νέα πορεία της σταδιοδρομίας σας ή της δημιουργικής σας επιχείρησης.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

pente dinarion anestrameno
Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

Στον τομέα των σχέσεων το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να δείχνει μια αργή αλλά σταθερή βελτίωση μετά από μια περίοδο συγκρούσεων και δυσαρμονίας. Κάποια ζευγάρια, μπορεί τώρα να εκτιμήσουν τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Αυτό το Πέντε μπορεί να αντιπροσωπεύει μια απελευθέρωση από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που σας έχει συμπαρασύρει προς τα κάτω. Κάποιοι μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι χάσατε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά επιτέλους είστε ελεύθεροι. Αυτή η σχέση ήταν ανθυγιεινή και θα μπορούσε να σας  καταστρέψει σε κάθε επίπεδο. Όλες οι σχέσεις που βασίζονται στον  υλικό και μόνον κόσμο φυσικά θα διαλυθούν και θα διδαχθούμε πολλά ως αποτέλεσμα. \Στην χειρότερη περίπτωση αυτή η κάρτα υποδηλώνει  τα ζευγάρια που σπαράσσονται από τη φτώχεια ή τον αγώνα χάνοντας την  αυτοεκτίμηση και την υπερηφάνεια τους κατακόρυφα.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

ippothw dhnarion anestramennos
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι στο θέμα των οικονομικών και της αφθονίας, πολλοί από εσάς νιώθετε σαν να έχετε κολλήσει σε τέλμα.

Δικαιολογημένα χρειάζεστε κάποια ενθάρρυνση. Έχετε βαρεθεί. Αυτή τη στιγμή ο Ιππότης των δηναρίων ανεστραμμένος σας λέει ότι θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι ο φόβος είναι ο “ίδιος σας ο εαυτός “.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ