Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

ENNIA ΧΙΦΟΝ ANESTRAMMENO
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ξιφών αντανακλά τον φόβο για το μέλλον, ή ότι μπορεί ενδεχομένως να σας συμβεί στο μέλλον.

Αν φοβάστε για το μέλλον, είστε σε κίνδυνο καθότι δημιουργείτε τελικά μια αρνητική πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Η μη εκπλήρωση των προσδοκιών σας μπορεί να γίνει εφιάλτης το οποία σαφώς δεν είναι ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Εννέα των Ξιφών  σας περνάει το τελικό μήνυμα : Η ανησυχία και απελπισία είναι αυτά που κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντί να αναλώνεστε με αυτά, καιρός να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε.

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

ASSOS KYPELLON
Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων είναι ένα πολύ ισχυρό, χαρτί με θετικούς οιωνούς σχετικά με την αγάπη, την ευτυχία, την αγάπη και νέα ξεκινήματα. Σε γενικές γραμμές, στο εγγύς μέλλον οι άνθρωποι θα σας απαντήσουν  με  αγάπη, και καλή θέληση, περισσότερο από ότι συνήθως!. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να κάνετε  φίλους. Μπορεί ακόμα μία υπάρχουσα σχέση να παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο ή εάν είστε μόνοι , μια νέα σχέση είναι πιθανό να εμφανιστεί σύντομα.

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

exi dinarion anestrammeno
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο σας πρπειδοποιεί για κάποιο παλιό χρέος και σας υπενθυμίζει να αποφεύγετε την συσώρευση οφειλών.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ