Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: O Iεροφάντης

Ierofantis
Ο Ιεροφάντης

Στα επαγγελματικά μπορεί να έχετε κολλήσει σε ιδέες του παρελθόντος και να έχετε άκαμπτες πεποιθήσεις. Δεν θέλετε να υλοποιήσετε νέες ιδέες ,πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση την εξελικτική σας πορεία. Ο Ιεροφάντης μπορεί επίσης να σας προτείνει να ακολουθήσετε τα βήματα της σταδιοδρομίας των άλλων μελών της οικογένειας.

Αισθηματικά: Ο Θάνατος ανεστραμμένος

o thanatos anestrammenos
Ο Θάνατος ανεστραμμένος

Όταν ο Θάνατος εμφανίζεται ανεστραμμένος συχνά σημαίνει ότι οι αλλαγές που πιθανόν να έρχονται στη ζωή σας είναι λιγότερο έντονες από τις αλλαγές που υποδεικνύει η όρθια κάρτα. Σχεδόν χωρίς εξαίρεση στη ζωή, όταν μια πόρτα κλείνει , μια άλλη ανοίγει. Θα έχετε το θάρρος να την διαβείτε ;

Εάν είστε προσκολλημένοι σε μια σχέση που είστε βαθιά δυστυχισμένοι γιατί παραμένετε σε αυτήν. Η Κάρτα του Θανάτου ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι  από καιρού εις καιρόν εσείς μπορεί να κάνετε κάποιες θυσίες που όμως δεν έχουν αντίκρυσμα ή ότι δεν προσπαθείτε αρκετά για να βελτιώσετε μια κατάσταση.  Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα υποδηλώνει μια σχέση που έχει πια ξεχειλώσει. Που από καιρό σε καιρό πάει να αναθερμανθεί και στην συνέχεια παγώνει.

Οικονομικά: Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

9 dinarion anestrameno
To Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο πολλές φορές υποδηλώνει ότι εργάζεστε περισσότερο από το κανονικό και μάλιστα  σε βάρος της προσωπικής σας ζωής. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψει σε ένα φυσικό περιβάλλον (π.χ. δάσος, θάλασσα, βουνό ή λίμνη) για να ξαναβρείτε  τις ενέργειές σας και να αναζωογονηθείτε.

Ομοίως, το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει για αρκετούς από εσάς ότι μπορεί να χρειαστεί να μην είσαστε τόσο σφιχτοχέρηδες προκειμένου να διατηρήσετε ένα συγκεκριμένο εισόδημα αλλά να προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε το συγκεκριμένο εισόδημα με  ένα συγκεκριμένο επίπεδο διαβίωσης, ειδικά όταν αυτό έρχετε πρώτο με τις   άλλες προτεραιότητες, της ζωής όπως η οικογένεια ή οι σχέσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ