Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο σας λέει να δείξετε σήμερα μεγάλη προσοχή . Αυτό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί αρκετοί από εσάς παρουσιάζεστε σήμερα τρωτοί και ευάλωτοι. Τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικά στο επαγγελματικό επίπεδο υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης.

Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο  λέει ότι κάποιες ασαφείς πληροφορίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια ανεπιθύμητη επιλογή.

Αισθηματικά: Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων σας συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα πρός τα πίσω και να σκεφτείτε αν αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε και άλλο χρόνο στην εργασία σας.

Μήπως ήρθε η ωρα για να δώσετε ένα διάλειμμα στον εαυτό σας; Μήπως πρέπει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και στον σύντροφο σας; Αν ναι, μην διστάσετε να το κάνετε! Άν όχι επαναπροσδιορίστε τις στρατηγικές σας και τις κατευθύνσεις σας

Το Επτά των Δηναρίων προμηνύει επίσης και την πιθανότητα αλλαγής προς το καλύτερο.

Οικονομικά: Το Άρμα ανεστραμμένο

Το Άρμα ανεστραμμένο

 Το Άρμα ανεστραμμένο, υποδηλώνει τεράστια προβλήματα και αξεπέραστα εμπόδια στον οικονομικό τομέα. Εργαστείτε βάζοντας ένα  στόχο κάθε φορά. Προσέξτε να μην επιχειρήσετε πολλούς στόχους μαζί. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί αντιπαραγωγικό και να σας οδηγήσει σε πτώση. Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τα εμπόδια στο δρόμο σας. Εξετάστε πιο ήπιες προσεγγίσεις για την επίτευξη των στόχων σας. Από οικονομικής άποψης, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Να μην βιαστείτε στο να επενδύσετε  χωρίς να εξετάσετε λεπτομερειακά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις σωστές πληροφορίες προτού δεσμευθείτε για οτιδήποτε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ