Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ράβδων 

Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει ότι είναι καιρός για πρωτοβουλίες και νέες ιδέες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η δύναμη λειτουργεί μέσα από εσάς και ότι το δύο διπλασιάζει την δύναμη σας!

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει την απόφαση να μείνετε στη θέση σας ή σε μία συγκεκριμένη σταδιοδρομία ή να προχωρήσουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει την απόφαση να αφήσετε ξαφνικά μια βαρετή δουλειά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ακριβώς την στιγμή της απογείωσης της. Μπορεί να ήταν μια πολύ ασφαλής θέση, αλλά δεν σας προσέφερε πιά νέες προκλήσεις ή ενδιαφέροντα.

Αισθηματικά: Το  Επτά των Κυπέλλων

Το Επτά των Κυπέλλων

Υποδηλώνει ότι με τόσες πολλές επιλογές που παρουσιάζονται σε σας, είναι εύκολο να παρασυρθείτε. Το κύπελλο που περιέχει το φίδι αντιπροσωπεύει την πονηριά. Δεδομένου ότι αυτή η κάρτα είναι από την φυλή των Κυπέλλων ο πειρασμός είναι πιθανόν να είναι σεξουαλικής ή συναισθηματικής φύσης, η μιας νύχτας εξωσυζυγική σχέση. Αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, το Επτά των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι: H προσωρινή  ευχαρίστηση δεν μπορεί να ξεπεράσει τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν για μια ολόκληρη ζωή.

Οικονομικά:  Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων δηλώνει ότι εργαζόμενοι σκληρά ή καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες  τελικά θα ανταμειφθείτε. Η ανταμοιβή αυτή δεν είναι μακριά. Οι προσπάθειες σας  σίγουρα αξίζουν τον κόπο και θα δείτε τα αποτελέσματα και τα οφέλη από την εργασία σας. Μπορεί να έχετε  εργαστεί πάνω σε κάτι πολύ δύσκολο και σημαντικό τους τελευταίους μήνες, και αυτό είναι πιθανό να πλησιάζει τώρα  σε μια κορύφωση. Είναι πιθανό να δείτε οικονομικές ή άλλες απτές επιβραβεύσεις για όλη τη σκληρή δουλειά σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ