Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

ippotis jifon anestrammenos
Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος δείχνει ότι στις επερχόμενες δύσκολες εποχές θα προκληθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς ίσως έχετε γίνει πολύ επιεικείς. Είναι απαραίτητο να σκεφτείτε αντικειμενικά για να ανακτήσετε την όποιες ισορροπίες.

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεκινήσετε νέα έργα αυτή τη στιγμή καθώς θα συναντήσετε εμπόδια. Θα πρέπει να περιμένετε αυτή τη στιγμή για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Θα πρέπει να περιμένετε πιο ευοίωνες καταστάσεις. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί στο τέλος.

Αισθηματικά: Εννέα Ράβδων ανεστραμμένο

ENNIA TON RABDON ANESTRAMMENO
Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο σήμερα λέει ότι διακατέχεστε από το συναίσθημα του ότι αναγκάζεστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να διεκπεραιώσετε κάποιες εκκρεμότητες χωρίς την υποστήριξη τρίτων. Κωλύεστε στο να πραγματοποιήσετε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Κρίνοντας αυστηρά τη ζωή αισθάνεστε ότι είναι μόνο δουλειά και ευθύνη και ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έχετε στριμωχτεί αρκετά με τα οικονομικά σας επειδή πήρατε κάποια ρίσκα που τελικά δεν απέδωσαν και προσπαθείτε ακόμα να συνέλθετε. Ανησυχείτε υπερβολικά αν θα ανταπεξέλθετε μελλοντικά. Ίσως γι’ αυτό φοβάστε την σοβαρή δέσμευση επειδή έτσι αυξάνονται οι ευθύνες.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

ippotis ton kypelon
Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Όταν πρόκειται για χρήματα και πλούτο, ο Ιππότης των Κυπέλων δηλώνει ότι οι νέες προσφορές βρίσκονται στον ορίζοντα. Είναι ένα μεγάλο και θετικό σημάδι.Θα βρείτε νέους τρόπους και νέες ευκαιρίες για να αυξήσετε τον πλούτο σας. Συνεχίστε να χτυπάτε ενώ το σίδερο είναι ζεστό!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ