Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Επτά των Κυπέλλων

epta ton kypellon
Το Επτά των Κυπέλλων

Η κάρτα Επτά των Κυπέλλων δείχνει ότι κάποια πράγματα στο μυαλό  σας πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με σειρά αλλά και στον κόσμο της πραγματικότητας. Να είστε προσεκτικοί  με τους ευσεβείς πόθους ή τις αυταπάτες Μεγάλη προσοχή στο τι επιλογές θα κάνετε σήμερα . Ο χαρακτήρας του Επτά των Κυπέλλων είναι ένας ονειροπόλος χαρακτήρας που είναι σε θέση να βλέπει την ομορφιά και τον ενθουσιασμό αλλά δεν θέλει να δει, (αρνείτε να δει), τις δυσκολίες του μέλλοντος. Αν παγιδεύεστε σε δικά σας όνειρα,  φαντασιώσεις, και φόβους, δεν θα είσαστε ποτέ σε θέση να προχωρήσετε μπροστά !

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη

BASILISSA TON RABDON ANESTRAMMENI
H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη περιγράφει μια κατάσταση κατά την οποία κάποιος συμπεριφέρεται με παραπλανητικό, τυχοδιωκτικό ή εγωιστικό τρόπο. Αρκετοί από εσάς φαίνεται να είναι χρονίως σε κακή διάθεση, και να διακατέχεστε από θυμό αγανάκτηση ή ζήλια.

Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε πρόσφατα χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας . Μπορεί να  αποφεύγετε να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς κάποια απώλεια του δικού σας κύρους, σας έχει φέρει σε μια κατάσταση αμηχανίας. Αντλήστε λοιπόν από την θετική ενέργεια που βρίσκεται μέσα σας και να ξέρετε ότι μπορείτε να το πετύχετε από τη στιγμή που το βάλατε στο μυαλό σας .

Οικονομικά: Τρία των Ξιφών

TRIA XIFON
Το Τρία των ξιφών

Το Τρία των Ξιφών όταν πρόκειται για χρήματα και οικονομικά, δεν είναι καλός οιωνός. Στην πραγματικότητα δείχνει κάποια αποθαρρυντικά νέα. Αλλά φανταστείτε. Δεν είστε και οι πρώτοι άνθρωποι στον κόσμο που παίρνουν πάντα απογοητευτικά νέα όταν πρόκειται για χρήματα.

Όταν το πρόβλημα των χρημάτων είναι μεγάλο, αρχίστε να επικεντρώνεστε στα μικρότερα χρέη. Προχωρήστε σε εκκαθάριση χρεών που μπορείτε να τακτοποιήσετε τώρα. Αργότερα αρχίζετε να εστιάζετε προς τα μεγαλύτερα.

Εξοικονομήστε περισσότερα και ξοδέψτε λιγότερα. Σκεφτείτε τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σας. Επίσης, μην δανειστείτε χρήματα για να εξοφλήσετε τα δάνειά σας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ