Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Τέσσερα Δηναρίων ανεστραμμένο

TESSERA DHNARION ANESTRAMMENO
Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι επικεντρώνεστε περισσότερο  στην καριέρα σας παρά στις σχέσεις σας. Αυτή η προσέγγιση της ζωής ήταν μέχρι τώρα αρκετά επιτυχής  από οικονομικής πλευράς  αλλά πολύ περιοριστική , στο να συνδεθείτε  αυθεντικά με τον/την σύντροφο σας . Έχετε δημιουργήσει μια φυλακή για το χρόνο σας , την ενέργειά σας  και θα πρέπει να απελευθερωθείτε και να ξεφύγετε αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεωνστον αισθηματικό τομέα! Επικεντρωθείτε σε προσωπικά ζητήματα. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε  είναι ότι η επιτυχία στην καριέρα  είναι επωφελής, αλλά μόνο ως ένα σημείο. Θα πρέπει να αναδιαρθρώσετε  εκ νέου τους στόχους ή την κατεύθυνσή σας!

Αισθηματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων

okto ton kypjellon
Το Οκτώ των Κυπέλλων

Ενίοτε το Οκτώ των Κυπέλλων αναφέρετε στο γεγονός ότι η ζωή σας δεν έχει κανένα χρώμα από αισθηματικής πλευράς . Αυτό σας βγάζει έντονη την επιθυμία να φύγετε από νεκρούς γάμους σχέσεις κ.τ.λ. Ο φόβος όμως του αγνώστου λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας για αρκετούς από εσάς. Κάποιοι όμως θα το επιχειρήσετε ανεξαρτήτως τιμήματος.

Οικονομικά: Έξι Δηναρίων ανεστραμμένο

exi dinarion anestrammeno
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Να είστε προσεκτικοί με το ποσό του χρέους που θέλετε να ρισκάρετε ή να δανείσετε. Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι ένα σημάδι προειδοποίησης για υπερβολικά επιτόκια που μπορεί να προκύψουν αν δεν μπορείτε να πληρώσετε εμπρόθεσμα. Να είστε επιφυλακτικοί, επίσης, με τις μεθόδους του γρήγορου πλουτισμού γιατί είναι πιο πιθανό να σας αφήσουν  με μια τρύπα στην τσέπη παρά με ένα  έναν σωρό  μετρητών.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο πολλές φορές αντανακλά την εγωιστική πλευρά της φιλανθρωπίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι δίνουν σε άλλους όχι προς όφελος των άλλων, αλλά προς όφελος του εαυτού τους. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους ότι είστε γενναιόδωροι και ότι  μπορείτε να δώσετε στους φτωχούς ή τους άπορους. Στόχος  είναι να δίνετε ανιδιοτελώς και όχι εγωιστικά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ