Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

basiliaw jifon
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών είναι ένα σύμβολο πνευματικής δύναμης και εξουσίας, και έχει το θάρρος και την διάνοια, ώστε να πετύχει ότι επιθυμεί. Εκπροσωπεί την απόφαση, την εντολή και την  διακυβέρνηση. Ο χαρακτήρας του υποδηλώνει την ηγεσία του δικαστή, δικηγόρου, ή στρατιωτικού διοικητή των οποίων τα συναισθήματα πρέπει να διατηρούνται υπό έλεγχο κάτω από μεγάλες πιέσεις . Ως εκ τούτου, Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας ζητά να παραμείνετε αναπόσπαστοι και αντικειμενικοί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ίσως ορισμένοι από εσάς σήμερα να δεχθείτε μια πολύτιμη συμβουλή από ένα τέτοιο άτομο.

Αισθηματικά: Άσσος των Κυπέλλων

ASSOS KYPELLON
Ο Άσσος των Κυπέλλων

Αν μιλάμε για μια σχέση τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ευτυχίας.  Βαθιά αγάπη παρουσιάζεται. Σε μια σχέση αυτή η κάρτα μιλάει από μόνη της και εκφράζει  την ικανοποίησή τόσο από την πλευρά του ερμηνευτή όσο και από την πλευρά του ερωτώντος. Αυτός ο Άσσος δείχνει ότι ισχυρά και θετικά συναισθήματα αναβλύζουν από μέσα σας και ότι είναι καλό να τα απελευθερώσετε  και να τα μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. ” Ο Άσσος των Κυπέλλων φέρνει μεγάλη αγάπη και μια βαθιά πνευματική σχέση με κάποιον. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την περιστασιακή αγάπη.

Οικονομικά: Το Πέντε των Κυπέλλων

pente tvn kypellvn
Πέντε των Κυπέλλων

Όσον αφορά τα χρήματα και τα οικονομικά, τo Πέντε των Κυπέλλων μπορεί να υποδηλώνει κάποια οικονομική ζημία.

Μπορεί να έχετε δανειστεί κάποιο χρηματικό ποσό ή να έχετε δανείσει και τώρα δεν υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής. Μπορεί ακόμα κάποια οικονομική επένδυση να μην αποδείχθηκε τόσο προσοδοφόρα όσο την πρώτη φορά.

Τo Πέντε των Κυπέλλων σας λέει να είστε βέβαιοι ότι τα νομικά σας και ασφαλιστικά θέματα είναι έτοιμα και οργανωμένα σε περίπτωση που πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές σχετικά με την επιχείρησή σας.

Μην ανησυχείτε πολύ για τα οικονομικά σας. Δεν πρόκειται να πτωχεύσετε σύντομα. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσετε να ανησυχείτε για τα χρήματα είναι να είστε γενναιόδωροι. Γι ‘αυτό μοιράστε απλόχερα την βοήθεια σας σε ανθρώπους που την χρειάζονται.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ