Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Η Αυτοκράτειρα

aytokrateira
Η Αυτοκράτειρα

H Αυτοκράτειρα φέρνει μαζί της τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης, της γονιμότητας και της ευημερίας  όλο τον κόσμο. Υπονοεί ότι οι απαιτήσεις εκπληρώνονται και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά.

H Αυτοκράτειρα, αποτελεί ένδειξη του ότι είναι καιρός να αποκομίσετε τα οφέλη των δικών σας προσπαθειών

Η Αυτοκράτειρα λέει ότι είναι μια εξαιρετική στιγμή να ξεκινήσετε νέα έργα.

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης

Ierofantis
Ο Ιεροφάντης

Στον τομέα των σχέσεων ο Ιεροφάντης υποδηλώνει έναν συμβατικό γάμο. Μπορεί να υπάρχουν εξωτερικά στοιχεία που στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά από τα εσωτερικά

Ο Ιεροφάντης μπορεί να υποδηλώνει την έντονη επιθυμία σας να εγκαταλείψετε τον σύντροφό σας αλλά φοβάστε την γνώμη τρίτων ανθρώπων. Του τι θα πουν αυτοί για εσάς ή το πως θα σας χαρακτηρίσουν. Στέκεστε σε μια σχέση για να κάνετε το καθήκον σας.

Η παρουσία του Ιεροφάντη υποδηλώνει τις συμβατικές και παραδοσιακές σχέσεις. Από σεξουαλικής πλευράς υποδηλώνει την ιεραποστολική και μόνο στάση, πράγμα που σημαίνει ότι ο άνδρας θέλει να έχει το επάνω χέρι

Αυτό κατά συνέπεια

Οικονομικά: Η Μεγάλη Ιέρεια

MEGALI IERIA
Η Μεγάλη Ιέρεια

Η Μεγάλη Ιέρεια σχετικά με τα οικονομικά θέματα,σας συμβουλεύει να σφίξετε το χρήμα τον τελευταίο καιρό. Υποβάλλετε λεπτομερείς και σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σας σχετικά με το οικονομικό σας μέλλον. Δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να πληρώσετε το ενοίκιο του επόμενου μήνα, Αυτή μπορεί να είναι μια παρόμοια περίπτωση με το Πέντε των Δηναρίων.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ