Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών

Σε γενικές γραμμές η Βασίλισσα των Ξιφών μπορεί να σημαίνει ότι το ένστικτό σας, σας εξυπηρετεί καλά. Γνωρίζετε ήδη τι είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Να λάβετε όμως  υπόψη σας και τα όρια των άλλων ανθρώπων.

Η Βασίλισσα των Ξιφών έχει  μια έμφυτη ικανότητα να παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι. Είναι ένας γρήγορος  στοχαστικός  και ιδιαίτερα διορατικός χαρακτήρας  και ως εκ τούτου δεν αποσπάται η προσοχή της και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Ασφαλώς δεν υπάρχουν  «υπεκφυγές» στα όποια σχόλια,  απόψεις και σκέψεις της. Είναι εκ των προτέρων ειλικρινής σε ότι λέει  και περιμένει το ίδιο από τους άλλους.

Ο καλύτερος τρόπος για να υπάρξει αλληλεπίδραση με τη Βασίλισσα των Ξιφών είναι να παραμείνετε  όσο το δυνατό  πιο αμερόληπτοι και να παρουσιάσετε  τις σκέψεις και τις απόψεις σας συνοπτικά και με ειλικρίνεια.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Δηναρίων

Το Εννέα των Δηναρίων

Μια ώριμη και ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να εισέλθει στην ζωή σας. Θα είναι εκλεπτυσμένη, και χαριτωμένη. Δεν θα είναι τόσο πρόθυμη να σας αφήσει να μπείτε ερωτικά στη ζωή της. Ωστόσο, εάν εκπέμπετε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος, τότε θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια άνετη και επιτυχημένη σχέση. Μπορεί να μην υπάρχουν τα πυροτεχνήματα στην ερωτική σας ζωή που άλλες Βασίλισσες έχουν-Βασίλισσα των Κυπέλλων. Τα οικονομικά κυριαρχούν στη σχέση αυτή και οι εταίροι μπορεί να έχουν επιλεγεί για την καταλληλόλητά τους. Κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας χρειάζεται μια καλή γυναίκα πίσω του και κάθε επιτυχημένη επιχειρηματίας το ίδιο. Εάν η οικοδόμηση μιας επιχείρησης ή μιας καριέρας απαιτείται από έναν εταίρο της σχέσης, τότε ο άλλος εταίρος θα πρέπει τον υποστηρίζει πλήρως. Αυτό σημαίνει αποδοχή των θυσιών που θα πρέπει να κάνουν ως ζευγάρι. Μπορεί να μην βλέπετε τον σύντροφό σας πολύ συχνά κατά τη διάρκεια των χρόνων εργασίας. Η σχέση σας θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή και η δέσμευση του ενός πρός τον άλλο θα πρέπει να αποτελεί εγγύηση. 

Οικονομικά: Ο Βαλές των Κυπέλλων

Ο Βαλές των Κυπέλλων

Ο Βαλές των Κυπέλλων μπορεί να υποδηλώνει νέες επιχειρηματικές μεθόδους. Mιλάει για ένα σημαντικό μήνυμα ή πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σας. Εάν μιλάμε για εμπόδιια ο Βαλές των Κυπέλλων μεταφέρει το μήνυμα ότι ένα άτομο ή μια κατάσταση φεύγουν από τη ζωή σας.  

Ο Βαλές των Κυπέλλων αφορά τον αριθμό 40 / 4. Ο αριθμός αυτός σημαίνει ότι βοηθάτε τον εαυτό σας και τους άλλους να ξεπεράσουν τις δυσαρμονίες τους. Ο 40/4 είναι ένας αριθμός που υποδηλώνει τον συνεχή αγώνα για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου. Είτε πρόκειται για πνευματικό είτε για υλικό. Μιλάμε για την εκτέλεση πολλής και σκληρής δουλειάς και ανιδιοτελούς αφοσίωσης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ