Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Tο Εννέα των Ράβδων

enia ton ravdon
Το Εννέα των Ράβδων

Το Εννέα των Ράβδων σας ενθαρρύνει να είστε ανθεκτικοί. Να συνεχίσετε να αντιστέκεστε σε κρυμμένους εχθρούς. Τα ενδιαφέροντά σας, θα πρέπει να επανεξεταστούν. Ακόμα και κάτω από αυτές τις αντιξοότητες, θα πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή σας και την ψυχραιμία σας.

Να είστε βέβαιοι ότι τελικά θα ευημερήσετε αν διατηρήσετε αυτή την στάση. Και να θυμάστε, αν δεν καταφέρετε με την πρώτη, δοκιμάστε ξανά.

Μπορεί να έχουν υπάρξει οπισθοδρομήσεις που τώρα σας κάνουν  να νιώθετε δύσπιστοι απέναντι στους άλλους ή ακόμα και σε σχέση με  τον εαυτό σας. Έχετε φθάσει σε ένα  κρίσιμο σημείο καμπής και  θα πρέπει  να αφήσετε  το παρελθόν πίσω σας και να φανείτε .πιο ανοιχτόμυαλοι σε ότι αφορά  το μέλλον. Βιώσατε  απώλειες κατά το παρελθόν! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βιώσετε περαιτέρω ζημίες στο μέλλον. Γυρίστε σελίδα!.

 Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης

Ierofantis
Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης στα αισθηματικά μπορεί να υποδηλώνει ότι ίσως ενεργείτε με εντελώς συμβατικό τρόπο μέσα στην σχέση με αποτέλεσμα αυτή να έχει γίνει ρουτίνα! Μάλιστα στην θέση του<<Τώρα>>δείχνει ότι έχετε προσκολληθεί σε παλιές συνήθειες σε τέτοιο σημείο και τέτοιο βαθμό που τις έχετε κάνει τρόπο ζωής. Είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον να συναντήσετε έναν καθοδηγητή τον οποίο θα πρέπει να εμπιστευτείτε. Ίσως ορισμένοι από εσάς να ξεκινήσετε μια σχέση με κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζετε και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια.

Ο Ιεροφάντης μπορεί να δείχνει επίσης ότι παίρνετε την απόφαση να δημιουργήσετε οικογένεια.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Δηναρίων

okto ton dinarion
To Οκτώ των Δηναρίων

Το Οκτώ των Δηναρίων είναι η κάρτα της μαθητείας.Μαθητεία, είτε πραγματική είτε μεταφορική, είναι μια εποχή εκμάθησης νέων δεξιοτήτων και ώρα που αρχίζετε να κάνετε κάτι που δεν είχατε κάνει στο παρελθόν.

Με αυτή την έννοια, το  Οκτώ των Δηναρίων  δείχνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με μεταβολές στον εργασιακό σας χώρο.

Το Οκτώ των Δηναρίων υποδηλώνει μια νέα αρχή όσον αφορά την εργασία, την εκπαίδευση ή τις οικονομικές συνθήκες πρός την αλλαγή ή ανανέωση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ