Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Το Άστρο

to astro
Το Άστρο

Το Άστρο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτευχθεί ένας στόχος. Ένας στόχος που φέρνει διαρκή ευτυχία και ηφήμη σας μπορεί να ενισχυθεί.

Η κάρτα του Άστρου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, όταν προέρχεται  μετά από μια περίοδο παρακμιακής κατάστασης ,που ήδη έχει καταστρέψει την αυτοεκτίμησή σας.

Αισθηματικά: Ο Πύργος

O PYRGOS
Ο Πύργος

Ο Πύργος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να κατανοήσετε ότι το σχήμα μιας σχέσης δεν μπορεί να παραμένει το ίδιο για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι ένας ή και οι δύο σας πρόκειται να περάσετε από κάτι που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε κάθε πτυχή της σχέσης.

Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ θετικό, υπό την έννοια ότι :Ενώ κάποιες σχέσεις μπορεί να είχαν  ημερομηνία λήξης  μπορεί να αρχίσουν τώρα να γίνονται πιο σταθερές. Σαν αποτέλεσμα τα πάντα θα σας φαίνονται διαφορετικά. Θα αισθάνεστε διαφορετικά.

Μια επικρατέστερη εκδοχή του Πύργου είναι ότι η σχέση δεν εξυπηρετεί πλέον το έναν από τους δύο ή και τους δύο από εσάς.

Οικονομικά: Ο Διάβολος

o diavolos
Ο Διάβολος

Ο Διάβολος υποδηλώνει ότι συνεχίζετε να εργάζεστε για να διαφυλάξετε πράγματα που επιθυμείτε και αισθάνεστε ότι χρειάζεστε. Υλισμός και κέρδος είναι οι κινητήριες δυνάμεις.

Μπορεί ορισμένοι από εσάς να μισείτε τη δουλειά σας αλλά να είστε προσκολλημένοι σε αυτήν. Είναι το αφεντικό σας ένα τέρας ελέγχου ή εσείς;Το κρυμμένο συναίσθημα πίσω από αυτό είναι ο φόβος και η ανασφάλεια π.χ. να χάσετε τη δουλειά σας ή η αλλαγή θέσεων εργασίας. Προσκολλημένοι σε αυτά, αισθάνεστε παγιδευμένοι.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ