Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών

o ippothw topn jifon
Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των Ξιφών υπονοεί ότι χρειάζεται να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ειδικά σήμερα αν σας ζητηθεί η γνώμη σας μην διστάσετε να την εκφράσετε άφοβα. Μην φοβηθείτε την όποια κριτική ή το γεγονός ότι οι προσωπικές σας απόψεις μπορεί να ενοχλήσουν τρίτους.

Ο Ιππότης των Ξιφών  για ορισμένους από εσάς σηματοδοτεί σήμερα το τέλος μια ταραχώδους κατάστασης. Άλλοι κατορθώνετε να ξεπεράσετε τους όποιους ανασταλτικούς παράγοντες που σας εμπόδιζαν μέχρι τώρα!

Ο Ιππότης των Ξιφών σαν μια ανάγνωση μονής κάρτας υποδηλώνει ξενύχτι πριν από ένα σημαντικό τεστ .Για να τελειώσετε ένα σημαντικό δοκίμιο ή ότι πρέπει να μείνετε ξύπνιοι για να τελειώσετε μια σημαντική εργασία.

Αισθηματικά: Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

h megalh iereia anestrameni
Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει συναισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης για πολλούς από εσάς.

Μπορεί όμως να συμβαίνει και το αντίστροφο. Μετά από μια περίοδο απομόνωσής ή ακόμα και απομάκρυνσης από μία σχέση να επιστρέψετε σε αυτήν!

Άλλοι πάλι από εσάς μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με την θηλυκή πλευρά σας και δεν έχετε πρόσβαση στα αληθινά συναισθήματά σας. Μπορεί να ενεργείτε πολύ  τυπικά. Μπορεί επίσης να μπαίνετε σε μια σχέση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και να αισθάνεστε άβολα και αβέβαιοι για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.

Οικονομικά: Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

pente ton xifon anestramenno
Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι τώρα είστε πιο ανοιχτοί στις αλλαγές. Αρκετοί από εσάς φαίνεστε πιο πρόθυμοι να εξετάσετε την κατάσταση κάτω από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι είστε πρόθυμοι να αρχίσετε ειλικρινείς θέλοντας να βρείτε την χρυσή τομή. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ