Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη

h aytokrateira anestrammenh
Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη

Στην επιχείρηση ή τη σταδιοδρομία, η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη υποδηλώνει έλλειψη ανάπτυξης . Η καριέρα σας μπορεί να πηγαίνει στο πουθενά, είτε γιατί δεν είναι δρόμος σωστός για σας είτε εξαιτίας τριτογενών παραγόντων. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση της αδράνειας και καχεκτικής ανάπτυξης.

Ωστόσο, η επιχείρησή σας μπορεί απλά να διέρχεται ένα μεταβατικό στάδιο και έτσι μπορεί να απαιτείται υπομονή.

Μπορεί επίσης να είστε υπερπροστατευτικοί για κάποιον που αγαπάτε και αυτό είναι ένα επικίνδυνο τέντωμα σχέση σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε  να μην υπερβαίνετε τα όρια!

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης

Ierofantis
Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί την ιερή τελετουργία του γάμου και της οικογένειας.

Ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί τις συμβατικές σχέσεις που ακολουθούν τους κανόνες. Δεν είναι τυχαίο που οι τρεις λέξεις κλειδιά του Ιεροφάντη είναι: Γάμος, συμμαχία, αιχμαλωσία ,Αυτό σημαίνει έναν γάμο που μπορεί να ξεκίνησε κάποτε με φλογερά συναισθήματα και τώρα έχει καταντήσει ένας ” συμβατικός γάμος

Αυτές είναι οι σχέσεις που βασίζονται σε κοινές αξίες και σε συστήματα πεποιθήσεων.  Η κάρτα του Ιεροφάντη ενίοτε  αναφέρεται σε αδελφές ψυχές ή σε άτομα που μοιράζονται μια βαθιά σχέση.

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

exi dinarion anestrammeno
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να είσαστε  προσεκτικοί με τις όποιες οφειλές σας και με κάποιο  ποσό  χρέους που ενδεχομένως να δημιουργηθεί .

Είναι δυνατόν με το  Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο  να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα εξαιτίας  υπερβολικών επιτοκίων  ή προσωπικών  απειλών , σε περίπτωση μη αποπληρωμής  στην ώρα τους.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο λέει επίσης να είστε επιφυλακτικοί, με προγράμματα  ” γρήγορου πλουτισμού” που είναι πιο πιθανό να σας αφήσουν  με μια τρύπα στην τσέπη παρά με ένα σωρό μετρητών.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ