Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ξιφών

ASSOW XIFON
Ο Άσσος των Ξιφών

O Άσσος των Ξιφών  δείχνει την αρχή μιας κατάστασης  το δυναμικό της οποίας μπορεί να είναι σαν μια λεπίδα δίκοπου μαχαιριού. Ο άσσος συνεπάγεται τη χρήση μεγάλης ισχύος. Συνεπάγεται υπερβολική δύναμη, ώστε να προωθηθούν καταστάσεις. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι το πώς θα χρησιμοποιηθούν οι δυνάμεις αυτές, ή τι είναι αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Δεν έχει σημασία ποιος είναι  ο στόχος. Υπάρχει πάντα μεγάλη κινητήριος δύναμη πίσω από τις προσπάθειες για την επίτευξή του. Ως εκ τούτου, δεν μπορούν να σταθούν εμπόδια στο δρόμο του Άσσου των Ξιφών χωρίς να καταστραφούν.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

VASILISSA TON XIFON
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών είναι μιά έξυπνη γυναίκα με απίστευτες ιδιότητες. Είναι διακριτική και φιλόδοξη. Είναι ιδιοφυής και ευέλικτη. Συχνά υπερέχει σε εξυπνάδα αυτούς που την αντιμάχονται. Είναι μια γυναίκα που πιστεύει στις δυνάμεις της. Όμως παρά τις εκπληκτικές της ικανότητες συχνά παρουσιάζεται σαν ένα άτομο που είναι πικραμένο σε σχέση με το παρελθόν.Η Βασίλισσα των Ξιφών συχνά υποδηλώνει διαζύγιο ή χηρεία.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

basiliaw jifon
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών υποδηλώνει ότι θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν πολύ αυστηρό αλλά δίκαιο ρόλο. Έχετε διαύγεια πνεύματος και θα  μπορέσετε να αντιληφθείτε την αλήθεια , έτσι να πάρετε το προβάδισμα  παρέχοντας μία αντικειμενική άποψη. Είστε σωστά τοποθετημένοι για να κρίνετε την κατάστασή σας  και να προσδιορίσουν τις οριακές συμπεριφορές που παίρνουν το δρόμο. Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει να μην αφήσετε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν και να παραμείνετε  στο στόχο όσο το δυνατό πιο ορθολογιστές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ