Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

3cypella anestrammena
Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει ότι η δημιουργικότητά σας πνίγεται καθώς αναγκάζεστε να συμμορφωθείτε με την ομάδα την οποία συνεργάζεστε. Μπορεί να είστε μέρος μιας ομάδας που δουλεύει με έναν πολύ συγκεκριμένο  τρόπο και δεν είναι ανοιχτή στην καινοτομία ή τις εναλλακτικές προσεγγίσεις. Θα πρέπει να εξετάσετε εάν είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες υπέρ των επιθυμιών του ομίλου.

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να αντανακλά την απομόνωση σας από τους άλλους. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες των καταστάσεων και να επανασυνδεθείτε με την κοινότητά σας.

Αισθηματικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αντιπροσωπεύει μια συνειδητή επίγνωση ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Τόσο στις παρούσες όσο και στις μελλοντικές σας καταστάσεις. Ταυτόχρονα, η κάρτα της Δικαιοσύνης υποδηλώνει ότι οι  μελλοντικές σας ενέργειες μπορεί να αλλάξουν από ένα μάθημα που πήρατε στο παρελθόν. Δεν μπορείτε να είστε ειλικρινής με τους άλλους, χωρίς να είστε πρώτα ειλικρινής με τους εαυτούς σας.

Αν είστε σε μια σχέση, τότε η Δικαιοσύνη υποδηλώνει ότι είστε απόλυτα ειλικρινής με το σύντροφό σας. Ότι αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη για την τη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Ο γάμος μπορεί να ενδείκνυται για ορισμένους αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και η επιβεβαίωση άλλων καρτών  όπως τα Δύο, Δέκα ή Τρία των Κυπέλλων.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

basiliaw jifon
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών υποδηλώνει ότι θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν πολύ αυστηρό  αλλά δίκαιο ρόλο. Έχετε διαύγεια πνεύματος και θα  μπορέσετε να αντιληφθείτε την αλήθεια , έτσι να πάρετε το προβάδισμα  παρέχοντας μία αντικειμενική άποψη. Είστε σωστά τοποθετημένοι για να κρίνετε την κατάστασή σας  και να προσδιορίσουν τις οριακές συμπεριφορές που παίρνουν το δρόμο. Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει να μην αφήσετε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν και να παραμείνετε  στο στόχο όσο το δυνατό πιο ορθολογιστές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ