Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: To Τρία των Δηναρίων

tria ton dinarion
Τo Τρία των Δηναρίων

Το Τρία των Κυπέλλων υποδηλώνει τον εορτασμό για μια νέα συνεργασία.

Η παρουσία του Το Τρία των Κυπέλλων μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στο παρελθόν θα επιλυθούν και σύντομα θα είστε ελεύθεροι να γιορτάσετε.  Για όσους ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό κλάδο το Τρία των Κυπέλλων υποδηλώνει έμπνευση.

Αισθηματικά: Η Αυτοκράτειρα

aytokrateira
Η Αυτοκράτειρα

Αυτό το χαρτί ειδικά για εσάς σήμερα υποδηλώνει ότι το ένστικτο είναι πάρα πολύ ισχυρό και πρέπει να επικεντρωθείτε στο να καλλιεργήσετε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους. Χρειάζεται επίσης να φροντίσετε ιδιαίτερα τις συναισθηματικές σας αλλά και τις σεξουαλικές σας ανάγκες. Μία επίσης σημαντική ερμηνεία της Αυτοκράτειρας είναι ότι μπορείτε να προχωρήσετε με απόλυτη βεβαιότητα στο ότι κάνετε ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο φαίνεται.

 

Οικονομικά: Το Πέντε των Δηναρίων

PENTE TVN DHNARION
Πέντε των Δηναρίων

Το Πέντε των Δηναρίων επισημαίνεται συνήθως σε μια εποχή οικονομικής διαμάχης, φτώχειας και  αντιξοότητων και υποδηλώνει ότι έχετε υποστεί μια σημαντική οικονομική απώλεια. Αυτή η κάρτα δείχνει τα πολλά πρόσωπα της υλικής ατυχίας και της  έλλειψης αγαθών , συμπεριλαμβανομένων ( την απώλεια των κεφαλαίων,  την γενική φτώχεια, την ασθένεια,  την ανεργία, και τη  μοναξιά). Αν έχετε υποστεί μια απώλεια, να ξέρετε  ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Υπάρχει πάντα μια λύση σε κάθε  διέξοδο. Έτσι αν ανοίξετε τα μάτια σας θα πάτε σε αυτήν. Αν πάλι  κλείσετε τα μάτια σας το εσωτερικό σας φως θα σας καθοδηγήσει!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ