Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

8 kypellon anestrameno
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Μπορεί να σκέφτεστε να αφήσετε μια κατάσταση που φαίνεται ότι δεν λειτουργεί πλέον.  Το γεγονός όμως ότι η κάρτα αυτή ήλθε ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε  και τονίζει την ανάγκη του να σκέφτεστε λίγο περισσότερο.

Είναι γεγονός ότι σε πολλούς τομείς τη δικής σας ζωής τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Παραμένετε σε μια στάσιμη κατάσταση. Στον εργασιακό τομέα ενδεχομένως να υπάρχει ένα περιβάλλον όπου δεσπόζουν οι ίντριγκες.

Ο χρόνος δεν έχει έλθει ακόμα. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις!

Αισθηματικά: Ο Ερημίτης

o erimitis
Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης υποδηλώνει την ανάγκη για μοναξιά. Την επαναξιολόγηση του εαυτού σας. Ορισμένοι από εσάς ίσως απολαμβάνουν σήμερα την μοναξιά. Δια μέσου αυτής μπορούν να εξετάσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Καθώς πολλοί από εσάς θα συμβουλεύστε την εσωτερική σας σοφία, θα νιώσετε την ανάγκη να κοιτάξετε πιο σφαιρικά τα όνειρα σας και τις εύστοχες παρατηρήσεις που σας έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Οικονομικά: Το Άρμα

TO ARMA
Το Άρμα

Η κάρτα του Άρματος υποδηλώνει επιτυχία στην επιδίωξη των στόχων σας, εφόσον διατηρείται την προσοχή, την αποφασιστικότητα και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Το Άρμα σας λέει ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε πλήρως στον στόχο σας για να πάρετε το επάνω χέρι στον αγώνα και να τον κερδίσετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ