Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά:Το Άστρο ανεστραμμένο

to astro anestrameno
Το Άστρο ανεστραμμένο

To Άστρο είναι η μοναδική μεταφυσική κάρτα της Ταρω. Σας επιτρέπει να ταξιδέψετε όπου θέλετε! Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι αυτό το χαρτί αφορά την έμπνευση. Και επειδή εδώ έρχεται ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αυτήν τη περίοδο μάλλον στερείστε φαντασίας. Δεν δίνετε ή δεν ψάχνετε να βρείτε πρακτικές λύσεις για τα προβλήματα σας και ακόμα μπορεί να υποδηλώνει πως τα ιδανικά σας και οι προσδοκίες σας είναι τόσο μεγάλες που κανένας –ούτε εσείς οι ίδιοι- δεν θα μπορέσετε να φανείτε αντάξιοι τους!

Αισθηματικά: Ο Αυτοκράτορας

aytokratoraw
Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας σας δείχνει ότι η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά μερικές φορές είναι απαραίτητη. Όταν πρέπει να κάνετε δύσκολες επιλογές, είναι σημαντικό να διατηρήσετε  τη προσοχή σας πάνω σε αυτές. Αυτό θα καταστήσει πιο εύκολο το γεγονός της υλοποίησης τους. Προχωρήστε και κάνετε ότι πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο. Εάν μπορείτε να κυριαρχήσετε στον εαυτό σας τότε θα πρέπει να έχετε λίγα προβλήματα με το χειρισμό του κόσμου .Αν εσείς δεν είστε ο Αυτοκράτορας, τότε πιθανόν να είναι ένας άνθρωπος μέρος του σεναρίου της ζωής σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάποιος συνάδελφος, ή ο πατέρας σας ή μια πατριαρχική  φιγούρα .

Για ορισμένους από εσάς ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία να ενδιαφερθεί για εσάς ερωτικά. Μην βιαστείτε να τον/την απορρίψετε.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο  φέρνει δύσκολες υποθέσεις αλλά και αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε. Πρέπει να ανεχτείτε ένα ζήτημα, που από αρκετό καιρό φαίνεται να είναι πάνω από τις δυνάμεις σας. Σε μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει καθόλου χαρά, παρά μόνο γκρίνια, δεν φαίνεται πως μπορείτε να αντέξετε για πολύ ακόμη. Πολλές φορές έχετε υπερβεί τα όριά σας, αλλά κάνετε υπομονή επειδή αυτό θεωρείτε σωστό. Η συμβουλή αυτής της κάρτας είναι, να φθάσετε στα όρια της αντοχής σας για μπορέσετε απερίσπαστα να υποστηρίξετε τον εαυτό σας. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει, φύγετε με αξιοπρέπεια.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ